GOOGLE PIXEL FEATURE DROP – DECEMBRIE 2022

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Google lansează cel mai mare Pixel Feature Drop de până acum, iar acesta include și Pixel Watch!

În prima zi de luni a lunii Decembrie, Google a lansat actualizarea lunară de software pentru telefoanele Pixel. Cea mai recentă actualizare de funcții Pixel Feature Drop este și una specială, fiind cea mai mare din toate timpurile și incluzând chiar și câteva lucruri noi pentru recent lansatul Pixel Watch!

Să trecem la subiect. Pixel Feature Drop din Decembrie vine cu VPN by Google One fără costuri suplimentare pentru posesorii de Pixel 7 și Pixel 7 Pro. VPN-ul este "construit pentru a vă ajuta să vă asigurați că traficul de rețea nu poate fi legat de identitatea dvs.", inclusiv de către Google. Acest serviciu era deja disponibil gratuit pentru membrii Google One cu planuri Platinum (2TB și mai mari), dar acum este deschis pentru proprietarii de Pixel 7 și Pixel 7 Pro, indiferent de statutul abonamentului Google One. Totuși, VPN-ul funcționează în continuare prin intermediul aplicației Google One.

Trecând mai departe, setările de securitate și de confidențialitate au fost unificate în Setări Android, iar această nouă secțiune are în partea de sus “carduri de acțiune” care te notifică cu privire la orice risc de securitate și îți oferă pași simpli pentru a îmbunătăți lucrurile.

În continuare, funcția Clear calling de pe Pixel 7 și 7 Pro îmbunătățește vocea interlocutorului și reduce zgomotul de fond al acestuia, astfel încât să îl poți auzi clar chiar dacă se află într-un loc zgomotos.

Pixel Recorder identifică și etichetează acum fiecare vorbitor și are pauze de linie atunci când vorbitorul se schimbă, astfel încât atunci când înregistrați un interviu sau o întâlnire fiecare persoană este etichetată individual. Totul se face prin învățare automată, în direct, în timp ce înregistrați, iar dacă ceva nu este în regulă, puteți reeticheta vorbitorii dacă doriți, după ce ați terminat.

Pixel Watch primește funcția Fitbit Sleep Profile, atât timp cât ai activat (și ai de gând să păstrezi) abonamentul Fitbit Premium. Acesta este gratuit timp de șase luni pentru noii cumpărători de Pixel Watch, dar după aceea va trebui să plătiți pentru a beneficia de funcții precum aceasta.

Sleep Profile vă oferă o imagine de înaltă definiție a calității somnului dumneavoastră dintr-o privire, luând în considerare aspecte precum durata, consistența, întreruperea și vă prezintă un animal care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de somn. Rezultatele se vor ajusta lunar în funcție de parametrii dvs. personali. Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să purtați ceasul Pixel Watch la culcare timp de cel puțin 14 zile în fiecare lună, astfel încât să obțineți rezultatele în prima zi a lunii următoare. Mai bine să țineți încărcătorul la îndemână, în cazul acesta.

Pixel 6 și 6 Pro primesc detectarea tusei și a sforăitului, pe care o poți accesa prin modul Bedtime. Există, de asemenea, noi imagini de fundal Pixel și noi widget-uri pentru Pixel Watch, inclusiv cel Sunrise/Sunset din aplicația Weather, în timp ce aplicația Contacte vă permite acum să fixați până la cinci contacte din Favorite, astfel încât să le puteți apela și să le vedeți detaliile cu o singură atingere.

Digital car key sau cheia digitală pentru mașină vă permite să blocați, să deblocați și să porniți o mașină compatibilă cu ajutorul telefonului dumneavoastră și poate fi partajată cu prietenii și familia care au nevoie de acces la mașina respectivă. Aceasta funcționează în prezent "pe Pixel și iPhone", dar va fi disponibilă în curând pe "anumite telefoane cu Android 12+", promite Google.

În plus, Gboard primește Grammar Check și în franceză, Live Translate poate traduce textele din aplicațiile de mesagerie în arabă, persană, suedeză, vietnameză și daneză (pe Pixel 6 și mai nou), căutarea pe dispozitiv a devenit mai puternică pe Pixel 4a și modelele ulterioare, iar Transcrierea mesajelor vocale a ajuns și pe Pixel 4a și pe telefoanele mai noi.

De asemenea, Google anunță că suportul pentru audio spațial va veni în ianuarie pentru Pixel 6, 6 Pro, 7 și 7 Pro asociat cu Pixel Buds Pro, dar și cu căști cu fir. Ca de obicei în cazul actualizărilor de software Google, ar putea dura câteva zile, dacă nu săptămâni, pentru ca actualizarea din decembrie să fie lansată pe toate dispozitivele acceptate, așa că nu vă faceți griji dacă nu o aveți încă.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici