Apple a lansat cel mai puternic MacBook Air din istorie – iata de ce merita sa il cumperi

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

O reușită în materie de design și inovație

Apple tocmai a prezentat cea mai recentă inovație a sa, MacBook Air 15" 2023. Acest model captivant aduce noi funcții și este gata să revoluționeze din nou lumea laptopurilor. Dezvăluit în iunie 2023, designul MacBook Air M2 continuă să fie un exemplu al eleganței pentru care compania Apple este renumită, cu o notă futuristă. Noua colecție prezintă pe lângă modelul de 13" mult așteptat și o versiune de 15", ambele fiind dotate cu puternicul cip M2. Această putere de procesare face ca laptopul să fie mai rapid și mai eficient decât predecesorii săi, promițând o experiență de utilizare cu adevărat ieșită din comun.

De ce este procesul M2 atât de special?

Procesorul M1 a fost cu adevărat revoluționar și părea chiar dificil pentru Apple să poată crește performanțele, însă în iunie 2022 a fost prezentată surpriza: procesul M2, cel cu care este echipată noua serie Air. Iată de ce este atât de special:

  • Este cu până la 18% mai rapid decât generația anterioară de procesoare Apple;
  • Utilizează cu până la 30% mai puțină energie decât generația anterioară de procesoare Apple;
  • Are capacitatea de a decoda materiale video de până la 4 ori mai rapid decât generația anterioară;
  • Poate funcționa de până la 1.4 ori mai rapid decât generația anterioară și până la de 12 ori mai rapid decât modelele MacBook Air echipate cu procesoare Intel.

Cu alte cuvinte, noul Macbook Air M2 revoluționează din nou lumea tech prin faptul că poate obține performanțe foarte mari la scurt timp de la lansarea M1.

Ecranul perfect pentru toate task-urile și activitățile

Ecranul Liquid Retina al noului MacBook Air ridică ștacheta, având 15.3 inchi care oferă mai mult spațiu de lucru decât modelele anterioare. Cu peste 5 milioane de pixeli, culorile sunt mai vibrante și detaliile sunt incredibil de clare. Astfel, dacă lucrezi în design sau editare imagine acesta poate fi laptopul perfect pentru a avea control deplin asupra fiecărui detaliu. De asemenea, este partenerul ideal pentru nenumărate task-uri de la serviciu, dar și pentru relaxare cu jocuri sau filme. Suportă până la 1 miliard de culori și are o rezoluție de două ori mai bună cu cea a altor laptopuri.

Mai multe opțiuni de stocare pentru o flexibilitate sporită

MacBook Air 15" 2023 este disponibil în două variante – una de 256 GB și una de 512 GB. Aceasta din urmă este perfectă pentru cei care au nevoie de putere, oferind spațiu suficient pentru stocarea fișierelor mari și rularea aplicațiilor solicitante. Pe de altă parte, modelul de 256GB asigură un mix perfect de performanță și accesibilitate, ceea ce îl face o alegere ideală pentru majoritatea utilizatorilor.

APPLE MacBook Air 15" 2023 M2 - Durata de viață a bateriei fără compromisuri

În ciuda performanțelor amplificate și a ecranului mai mare, MacBook Air 15" 2023 M2 continuă să ofere o autonomie impresionantă a bateriei. Utilizatorii se pot aștepta la până la 18 ore de navigare pe internet sau până la 20 de ore de redare de filme. Aceste performanțe, alături de greutatea scăzută a laptopului, permit cu adevărat o experiență flexibilă, fiind o opțiune excelentă mai ales pentru cei aflați mereu în deplasare.

Conectivitate rapidă și sigură

APPLE MacBook Air 15" 2023 M2 este echipat cu Wi-Fi 6 pentru viteze wireless mai rapide și Bluetooth 5.0 pentru conectivitate sigură cu toate perifericele tale din universul Apple, dar nu numai. În plus, laptopul dispune de două porturi Thunderbolt, MagSafe și mufă Jack pentru un plus de confort. Angajamentul Apple față de securitatea utilizatorilor este, de asemenea, vizibil prin Touch ID, care asigură un acces rapid, ușor și sigur.

De ce merită să faci trecerea la APPLE MacBook Air 15" 2023 M2

Disponibil în 4 culori, Midnight, Starlight, Space Grey și Silver, APPLE MacBook Air 15" 2023 M2 pune bazele unei noi ere în materie de performanțe, ridicând cu mult standardul care deja părea dificil de atins. În plus, a fost conceput cu atenție față de planetă, carcasa fiind 100% din aluminiu reciclat, iar ambalarea responsabilă, astfel încât impactul său asupra mediului să fie minim. Iată de ce merită să faci trecerea la acest laptop:

Performanță de neegalat

Cipul M2 este unul dintre cele mai puternice realizate vreodată pentru un MacBook și oferă performanțe excelente pentru toate sarcinile.


Durată lungă de viață a bateriei

Acest laptop are o baterie de lungă durată, care poate asigura până la 18 ore de redare video, motiv pentru care vei avea certitudinea că rămâi mereu conectat, fără griji cu privire la autonomie.


Afișaj uimitor

MacBook Air 15" dispune de un ecran Liquid Retina de 15,3 inchi cu o rezoluție de 2880 x 1864 pixeli. Ecranul este luminos, colorat, clar și face ca totul să arate uimitor.


Sunet de top

APPLE MacBook Air 15" 2023 M2 dispune, de asemenea, de un sistem audio cu șase difuzoare Spatial Audio ce asigură o experiență nemaiîntâlnită la un laptop până acum.  Îți va permite să te bucuri de un sunet captivant, indiferent dacă asculți muzică, te joci sau te uiți la serialul preferat.


Design deosebit

MacBook Air 15" este foarte subțire și ușor, ceea ce îți va permite să îl iei cu tine peste tot. La fel ca varianta precedentă, și aceasta este fără ventilator, motiv pentru care te vei bucura de liniște deplină, orice activitate a-i face.  

Dacă ești în căutarea unui laptop pe care să știi că te poți baza mulți ani de acum înainte, s-ar putea ca tocmai să fi găsit câștigătorul.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici