XIAOMI Smartwatch Mi Watch Global Beige Bej
Produs nou, sigilat

XIAOMI Smartwatch Mi Watch Global Beige Bej

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 5.08 puncte = 5.08 lei (cashback)
Descriere produs
Cu un ecran tactil AMOLED de 1.39" si cu o rezolutie de 326 PPI, Mi Watch Global este gadget-ul care te va cuceri inca de la prima utilizare!

Acest ceas este combinatia perfecta intre un stil de viata sanatos si activ, acesta avand integrate functii, care sa acopere atat monitorizarea atenta a sanatatii, cat si un stil de viata activ, oferindu-ti o multitudine de aplicatii si moduri sport, care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele in mod eficient!

Referitor la sanatate, Mi Watch Global, iti va monitoriza functiile vitale, nivelul stresului, te va invata exercitii de respiratie pentru a putea respira corect, lucru care iti va creste rezistenta in timp, iti va monitoriza calitatea somnului, a ritmului cardiac 24/7 si te va anunta cand acesta ajunge la valori anormale, printr-o alerta.

Daca-ti doresti un partener si un antrenor care sa fie 24/7 alaturi de tine, atunci Mi Watch Global este ceea ce ai cautat! Acesta iti pune la dispozitie peste 117 moduri sportive, atat indoor, cat si outdoor, iar datorita certificarii 5ATM, vei putea inota, fara sa mai fii nevoit sa iti dai ceasul jos de pe mana. Ceasul detecteaza automat atunci cand iti incepi antrenamentul, retinand fiecare data pentru a putea observa in timp rezultatele.

Pe langa toate aceste functii, ceasul iti va afisa si notificarile media, a mesajelor, a email-urilor, dar si alte alerte precum sedentarism. Ceasul se bucura si de GPS integrat, asadar vei fii mereu pe drumul cel bun!

Bateria ceasului rezista pana la 16 zile, cu doar o singura incarcare!
  • Cod MemoX: 59021
  • Cod EAN: 6934177725753
  • Cod Producator: XMWTCL02
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display: AMOLED, 1.39", resolution 454 × 454 pixels
  • Connectivity: Bluetooth 5.0
  • Other features: 117 sports modes, optical heart rate sensor, SpO2 blood oxygenation sensor, pedometer, air pressure sensor, music player, 5ATM water resistance
  • Operating system: Compatibility: Android 4.4 and higher / iOS 10.0 and higher
  • Dimensions: 45,9 x 53,4 x 11,8 mm
  • Weight: 32 g (without strap)
  • Battery: 420 mAh, battery life up to 16 days

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota