TICWATCH Smartwatch Pro Waterproof si NFC Negru
Produs nou, sigilat

TICWATCH Smartwatch Pro Waterproof si NFC Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 12.48 puncte = 12.48 lei (cashback)
Descriere produs
Monitorizeaza-ti activitatile fizice cu noul smartwatch TicWatch Pro.

Smartwatch-ul are parte de o tehnologie de afisare stratificata, ceea ce inseamna ca are incorporat atat un ecran AMOLED, cat si un ecran LCD, oferindu-ti astfel posibilitatea de a alege intre doua moduri de operare a ceasului, precum si durata de viata a bateriei.

Ecranul AMOLED iti pune la dispozitie modul de operare SMART cu sistemul integrat Wear OS by Google, care iti ofera acces atat la diferitele aplicatii ce pot fi descarcate de pe Google Play, cat si asistentul vocal Google Assistant, care iti poate usura in mod simtitor viata.

In plus, in acest mod, mai este disponibila si functia Google Pay, platile tale realizandu-se direct de pe incheietura mainii tale cu ajutorul sistemului de plata NFC. In acest mod, durata de viata a bateriei variaza intre 2 si 5 zile cu doar o singura incarcare.

Ecranul LCD iti pune la dispozitie modul de operare ESSENTIAL, afisandu-ti astfel doar ora, data, pasii efectuati si rata batailor inimii tale. Ecranul LCD iti ofera posibilitatea de a citi cu usurinta informatiile afisate pe ecranul tau, chiar si in cele mai puternice raze directe ale soarelui. In acest mod, durata de viata a bateriei poate fi de pana la 30 de zile, cu doar o singura incarcare.

Pe langa multitudinea de functii deja mentionate, ceasul mai are incorporat sistemul GPS, precum si numarul caloriilor arse sau viteza si cadenta miscarilor efectuate.

TicWatch Pro are parte de un design inedit, cadranul ceasului fiind fabricat din fibra de carbon, iar bratara acestuia fiind confectionata in exterior din piele italieneasca si in interior dintr-un silicon, care iti ofera confort, este rezistent la umezeala si este in acelasi timp perfect pentru o piele sensibila, acesta fiind skin-friendly.

Smartwatch-ul este rezistent la apa si praf, fiind certificat IP68. Iti poti personaliza afisajul ceasului, prin aplicatia Google Play, avand la dispozitie peste 1000 de modele din care poti alege.
  • Cod MemoX: 204556
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Operating System

    Wear OS by Google™

  • Dimensions

    D45mm x 12.6mm

  • Display

    1.39” AMOLED 400 x 400 + FSTN display

  • Chipset

    Qualcomm® Snapdragon Wear™

  • Memory

    RAM: 512MB / Storage: 4GB

  • GPS

    GPS + GLONASS + Beidou + Galileo

  • Connectivity

    Bluetooth: 4.2 / Wi-Fi: 802.11bgn 2.4GHz

  • NFC payments

    Google Pay ™

  • Water and Dust Resistance

    IP68

  • Sensors

    Accelerometer, Gyro, Magnetic Sensor,
    PPG Heart Rate sensor, Ambient Light
    Sensor, Low Latency Off-Body Sensor

  • Battery and Charging

    Capacity:415mAH 
    Charging method: Dock with USB cable

  • Battery Life *

    Smart mode: 2-5 days
    Essential mode: 30 days
    Mixed usage: between 2-30 days

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota