REALME Smartwatch Watch S Pro Negru
Produs nou, sigilat

REALME Smartwatch Watch S Pro Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3.33 puncte = 3.33 lei (cashback)
Descriere produs
Smartwatch-ul Realme S Pro va va ajuta sa urmariti cu usurinta datele despre exercitiile si antrenamentele pe care le efectuati. De asemenea, vine cu senzori avansati care va pot urmari nivelul de oxigen din sange (SpO2), precum si starea ritmului cardiac. Acesti senzori ofera date exacte, oferindu-va astfel o mai buna intelegere a starii de sanatate.

Ecranul sau tactil AMOLED, mare si clar de 3,5 cm (1,39''), ofera o interfata intuitiva iar datorita rezolutiei sale ridicate si luminozitatii imbunatatite este o incantare sa va vizualizati datele. Construit din otel inoxidabil, ofera o senzatie eleganta si robusta.

Cu acest ceas inteligent, puteti primi cu usurinta toate apelurile primite si alte notificari, minimizand astfel nevoia de a va verifica telefonul in orice moment.  Realme Watch S Pro va ajuta si sa redati si sa intrerupeti muzica, sa comutati melodii, sa realizati fotografii si sa faceti mai mult cu usurinta, fara sa trebuiasca sa va scoateti telefonul din buzunar.

Mai mult, urmareste pana la 15 sporturi, cum ar fi inotul, yoga, cricketul si multe altele, astfel incat sa puteti ramane la curent cu datele despre exercitii, ofera asistenta sportiva si va ajuta sa va inregistrati datele despre exercitii, facandu-l un dispozitiv obligatoriu pentru pasionatii de sport. Caracteristica sa 5ATM ofera rezistenta la apa de pana la 50 m.

Dispunand de senzori GPS dual-satelit de inalta precizie incorporati, acest ceas inteligent de la realme va ajuta sa tineti o evidenta independenta a datelor despre locatie. Aceasta functie va permite sa partajati cu usurinta activitatile dvs. in aer liber cu prietenii  sau pe social media.

Complet incarcat  Realme S Pro  ofera o durata de functionare continua de pana la 14 zile, facandu-l ideal pentru utilizare chiar si in timpul calatoriilor.

Puteti accesa toate datele referitoare la ceas si regla setarile acestui ceas prin intermediul aplicatiei realme Link ce poate fi descarcata pe smartphone-uri iOS si Android.

  • Cod MemoX: 55119
  • Cod EAN: 6941399014817
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Features:
  • The Stylish New Pro
  • 3.5cm (1.39") Large AMOLED Touchscreen
  • 14-Day Battery Life
  • High-Precision Dual-Satellite GPS
  • Blood Oxygen Monitor & Heart Rate Monitor
  • 5ATM Water Resistance

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota