HUAWEI Smartwatch Watch GT 46mm Active Portocaliu
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Watch GT 46mm Active Portocaliu

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.61 puncte = 4.61 lei (cashback)
Descriere produs
Pastreaza-ti stilul clasic, insa lasa-te purtat de tehnologie cu ajutorul noului smartwatch GT Active Edition dezvoltat de Huawei.

Ceasul este gandit pana la ultimul detaliu si este conceput din materiale premium, astfel, durabilitatea si performanta acestuia fiind garantate. Display-ul AMOLED de 1.39 inchi, iti permite o vizualizare si o comanda a actiunilor usoara, facila si rapida.

Smartwatch-ul are integrate o multitudine de sisteme si functii, care au rolul de a-ti face viata mai usoara, de a te mentine in forma sau pur si simplu de a te tine la curent cu cele desfasurate in jurul tau.TruSeen 3.0 este sistemul responsabil cu monitorizarea si transmiterea in timp real a informatiilor legate de rata batailor inimii tale. TruSleep 2.0 este sistemul responsabil cu monitorizarea somnului, care iti ofera statistici relevante si peste 200 de solutii de imbunatatire a acestuia, la nevoie.

Ramai in forma cu ajutorul smartwatchul-ui GT Active Edition, care iti pune la dispozitie diferite activitati fizice sau rute de alergare, intreaga ta activitate fizica fiind mereu atent monitorizata. GT Active  Edition este un ceas care suporta 3 sateliti desemnati pentru aflarea si oferirea locatiei tale exacte.Alti senzori care vin in ajutorul tau sunt: barometrul, magnetometrul, accelerometru, giroscopul sau senzorul pentru lumina ambientala.

Gadget-ul are conectivitate Bluetooth 4.2. Afisajul smartwatch-ului tau poate fi modificat in functie de o anumita situatie, de exemplu o intalnire de afaceri sau poate reprezenta personalitatea si starea ta de spirit, datorita unei game vaste de afisaje din care tu poti alege in orice moment.Ceasul este rezistent la apa, pana la o adancime de 50 de metri. Cu o utilizare normala, GT Active Edition are o durata de viata a bateriei de pana la 14 zile cu o singura incarcare.

Combina traditionalul cu modernul si vei avea parte de experiente de neuitat cu noul smartwatch GT Active  Edition!
  • Cod MemoX: 203833
  • Cod EAN: 6901443287598
  • Cod Producator: FTN-B19
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dimensions: 46.5 mm x 46.5 mm x 10.6 mm
  • Weight: 46 g
  • Display: 1.39 inch AMOLED 454 x 454 HD 
  • GPS: Supported
  • Connectivity: Wi-Fi: Not supported
    Bluetooth: BT4.2, BLE
  • Sensors: Accelerometer sensor
    Gyroscope sensor
    Magnetometer sensor
    Optical heart rate sensor
    Ambient light sensor
    Barometer sensor
  • Battery: 14 days for typical use
  • Charger Voltage and Current Requirements:5V 0.5A / 1A / 1.5A / 2A
  • Button: Power button, function button
  • System requirements: Android 4.4 or later, iOS 9.0 or later
  • Charging port: Magnetic charging thimble
  • Water resistent: 5 ATM

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Radu
7 February 2020
HUAWEI Smartwatch Watch GT 46mm Active Portocaliu

Are o culoare placuta si ofera un aspect deosebit