HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Ella Edition 42mm Rose Gold
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Ella Edition 42mm Rose Gold

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 10 puncte = 10 lei (cashback)
Descriere produs
Huawei a lansat un nou smartwatch, care reuseste sa-ti satisfaca toate nevoile.

Huawei Watch GT 2 este varianta imbunatatita a versiunii Watch GT. Acesta vine la pachet cu o multime de functii noi, care te vor cuceri instant.

Display-ul ceasului este realizat din sticla 3D de inalta calitate. care a fost taiata prin tehnologia de prelucrare a pietrele pretioase, ceea ce o face durabila si rezistenta la apa si praf. Cu un ecran AMOLED uimitor, Huawei Watch GT 2 raspunde foarte rapid si precis la comenzile date, oferind in acelasi timp o experienta vizuala de neegalat.

In ceea ce priveste interfata ceasului, aceasta poate fi schimbata in orice moment, avand la dispozitie o multime de optiuni la alegere. Interfata ceasului poate fi schimbata in functie de starea ta de spirit sau sa mearga perfect in timpul unei intalniri de business.

Huawei Watch GT 2 poate fi numit cu siguranta asistentul tau de zi cu zi, acesta avand o multime de functii care iti vor usura simtitor viata. Spre exemplu, cu ajutorul functiei de apelare bluetooth, poti primi sau realiza apeluri, in timp ce ai mainile ocupate sau faci sport.

Redarea muzicii este o alta functie care te va incanta cu siguranta. Watch GT 2 are posibilitatea de a stoca pana la 500 de melodii, astfel tu poti asculta melodia preferata oriunde, fara sa-ti mai faci griji pentru telefon. Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru calitatea somnului tau deoarece, Watch GT 2 are integrata tehnologia TruSleep  2.0, care reuseste sa monitorizeze stiintific si sa diagnosticheze 6 tipuri comune de probleme legate de somn, oferindu-ti sugestii pentru un somn mai odihnitor. Iar in timp ce dormi, ceasul monitorizeaza frecventa cardiaca, analizeaza respiratia si acorda un scor pentru calitatea generala a somnului.

Tehnologia TruRelax, iti va monitoriza nivelul stresului de zi cu zi, oferindu-ti diverse solutii pentru remedierea nivelului de stres. Acum iti poti monitoriza progresul conditiei fizice pe toata durata zilei prin numararea pasilor, a caloriilor arse, a ridicarilor, precum si perioadele cu activitati de intensitate medie sau ridicata. Acest ceas ofera un nou nivel de confort fiind compatibil cu notificarea mesajelor SMS, e-mail, calendar si alte aplicatii ale platformelor de social media. De asemenea, poti sa folosesti si alte functii precum meteo, alarma, timer, cronometru sau Find My Phone.

Watch GT 2 face o treaba incredibila in a fi antrenorul tau personal in fiecare zi. Ceasul are un sistem de pozitionare extrem de precis, monitorizeaza in timp real ritmul cardiac, chiar si pe durata efectuarii efortului fizic precum: inot sau exercitii cu bicicleta eliptica. Iti ofera analize generale cu privire la nivelul oxigenului, intensistatea exercitiilor fizice, sugestii de exercitii fizice, etc.

Durata de viata a bateriei a atins un nou record, datorita Kirin A1, primul chip portabil dezvoltat de Huawei. Acesta asigura o performanta inalta a functionarii si un consum de energie incredibil de scazut. Designul chipset-ului dublu si algoritmii 2.0 de economisire a consumului fac ca Watch GT 2 sa consume mai putina energie si ofera o putere remarcabila toata ziua si toata noaptea.

Acest smartwatch optimizeaza automat consumul de putere pentru o autonomie crescuta a bateriei. Durata de viata a bateriei este de 15 de ore sau o saptamana, in functie de comenzile sau functiile activate.

Bucura-te de eleganta, sanatate, sport si tehnologie cu noul smartwatch Watch GT 2 dezvoltat de Huawei!
  • Cod MemoX: 210758
  • Cod Producator: DAN-B19
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dimensions: 41.8 x 41.8 x 9.4 mm
  • Weight: approx. 29 g without the strap
  • Display: 1.2 inch AMOLED 390*390 HD,the AMOLED touchscreen supports slide and touch gestures
  • GPS: Supported
  • Connectivity: Bluetooth: BT5.1, BLE/BR/EDR
  • Sensors: Accelerometer sensor, Gyroscope sensor, Geomagnetic sensor, Optical heart rate sensor, Ambient light
  • sensor, Air pressure sensor, Capacitive sensor
  • Battery: 7 days for typical use
  • Charge voltage and current requirements: 5V 0.5A/1A/1.5A/2A
  • Button: Power button, function button
  • Charging port: Magnetic charging thimble
  • System Requirements: Android 4.4 or later, iOS 9.0 or later
  • Water resistance: 5ATM

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Ana-Maria
5 June 2020
HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Ella Edition 42mm Rose Gold

Foarte multumita!il am de 2 saptamani, bateria tine 5,6 zile depinde de cat de mult il folosesti.Recomand!


Cristiana
4 May 2020
HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Ella Edition 42mm Rose Gold

Impecabil acest smartwach!


Claudia
30 April 2020
HUAWEI Smartwatch Watch GT 2 Ella Edition 42mm Rose Gold
Recomand

Am acest ceas de ceva timp si pot spune ca sunt multumita . Bateria ma tine pana la 7 zile ,monitorizarea stresului si a somnului functioneaza foarte bine . Designul ceasului a fost cel care m-a atras din prima. Recomand !