HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru
Produs nou, sigilat

HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs
Pastreaza-ti eleganta si stilul clasic, insa lasa-te purtat de tehnologie cu ajutorul noului smartwatch Honor Watch Magic 2 de la Huawei.

Acest ceas are un design foarte rafinat si dispune de o curea maro eleganta, transformandu-l in accesoriul perfect de purtat la o tinuta classy, la birou. Monitorizeaza-ti exercitiile zilnic si stai conectat pentru a-ti indeplini obiectivele, deoarece smartwatch-ul iti ofera pana la 15 modele de fitness usor de practicat. Honor Magic 2 iti ofera pana la 13 profile de alergat si te monitorizeaza constant pentru ati imbunatati rezultatele.

Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru calitatea somnului tau deoarece, Watch Magic 2 are integrata tehnologia TruSleep 2.0, care reuseste sa monitorizeze stiintific si sa diagnosticheze 6 tipuri comune de probleme legate de somn, oferindu-ti sugestii pentru un somn mai odihnitor. Iar in timp ce dormi, ceasul monitorizeaza frecventa cardiaca, analizeaza respiratia si acorda un scor pentru calitatea generala a somnului.

Tehnologia TruRelax, iti va monitoriza nivelul stresului de zi cu zi, oferindu-ti diverse solutii pentru remedierea nivelului de stres. Prin aplicatia 'VoiceOver' ai indrumare vocala in timp real pe tot parcursul zilei. Smartwatch-ul are posibilitatea de a stoca pana la 500 de melodii, astfel tu poti asculta melodia preferata oriunde, fara sa-ti mai faci griji pentru telefon. Dispui de aplicatii suplimentare, cum ar fi aplicatia meteo, cronometrul si functia de alarma ofera versatilitate sporita pe masura ce parcurgeti sarcinile zilnice programate pentru ziua respectiva.

Cu un ecran AMOLED uimitor, Honor Watch Magic 2 raspunde foarte rapid si precis la comenzile date, oferind in acelasi timp o experienta vizuala de nedescris. In ceea ce priveste interfata ceasului, aceasta poate fi schimbata in orice moment, avand la dispozitie o multime de optiuni, pe care le poti alege  in functie de starea ta de spirit sau sa mearga perfect in timpul unei intalniri de business.

Alege eleganta, stilul, inteligenta si utilitatea, toate acestea cu noul Honor Watch Magic 2.
  • Cod MemoX: 208888
  • Cod EAN: 6901443357857
  • Cod Producator: MNS-B19
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

General

  • Dimensions: Height: 45.9 mm Width: 45.9 mm
  • Weight: 41 g
  • 1.39 inch AMOLED touchscreen
  • 454*454 resolution at 326 PPI

Fitness Monitoring

  • GPS and GLONASS tracking system
  • 15 goal-based fitness modes
  • 13 different running courses
  • Real-time VoiceOver guidance3
  • 5ATM water resistance

Health Monitoring

  • Heart-rate Monitor
  • Sleep Monitor
  • Stress Monitor4

Series of Smart Features

  • Bluetooth call (only available on 46mm version)
  • Stores and plays up to 500 songs5

Review-uri (5 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Ciprian
10 December 2020
HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru
Exceptional!!

Functioneaza exact cum m-am asteptat ... perfect. Se conecteaza la Samsung si Xiomi fara probleme. Cand ai telefonul in buzunar (in geanta in cazul sotiei) este perfect sa poti vorbi ... la ceas!!!


Salutare. Fetita mea a primit de la Mos Craciun un Honor Magic watch2 si nu-l poate folosi intrucat nu functioneaza aplicatia Huawei Health. Telefonul este un Xiaomi Note8 pro. De unde descarcam o aplicatie care sa-l faca functional? Exista ceva care sa inlocuiasca HH? Imi este greu sa cred ca nu poate fi compatibil cu telefonul. Apropos, nu suntem deloc priceputi la treburi din astea. Ce ne sfatuiti sa facem si...mai ales cum. Multumesc
Tiutiu Constantin 25 December 2020

CRISTIAN
23 September 2020
HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru
Excelent

Imbatabil la preț și funcționare.


CRISTIAN
23 September 2020
HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru
Excelent

Imbatabil la preț și utilizare.


Iancu
15 April 2020
HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru

Sunt multumit de calitate pret excelente!


Sorin
6 April 2020
HUAWEI Smartwatch Honor Watch Magic 2 46mm Negru

Raport calitate-pret foarte bun