SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru
Produs nou, sigilat

SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.86 puncte = 0.86 lei (cashback)
Descriere produs
Bratara Fitness Sony Smartband 2 vibreaza discret pentru a se asigura ca nu ratezi niciun apel, notificare sau alte alerte declansate pe smartphone-ul tau. Smartband 2 este un dispozitiv de purtat non-stop. Este impermeabil si il poti purta indiferent ce activitate desfasori. Butonul de prindere metalic (reprezentativ pentru Sony) si ledurile ii confera un aspect premium. SmartBand este in contact permanent cu smartphone-ul tau prin Bluetooth. O alerta prin vibrare te anunta daca ai primit un apel, un mesaj sau o alta notificare. Atunci cand asculti muzica pe drum, poti reda, intrerupe si omite piese utilizand SmartBand. Conectarea utilizand Bluetooth-ul este simpla. Aceasta bratara salveaza informatii despre ce anume faci chiar si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a smartphone-ului si transmite automat informatiile atunci cand te reconectezi. Urmareste-ti stilul de viata si vezi cum traiesti cu Lifelog.
  • Cod MemoX: 115845
  • Cod EAN: 7311271517252
  • Cod Producator: SWR12
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Dimensions

  • 40.7 x 15.3 x 9.5 mm

Weight

  • 25 g

Kit contents

  • Wrist strap
  • Core unit

Requirements

  • Android 4.4 and onwards or iOS 8.2
  • Bluetooth® 4.0 Low Energy (BLE)
  • Lifelog
  • SmartBand 2 host app (Android™ or iOS)

Controls

  • Power on/off
  • Media remote (tap function)

Features

  • 3 LED indicators
  • Notifications
  • Bluetooth® 4.0
  • NFC

Sensors

  • Heart rate

Connectors

  • Standard micro USB for charging

 

Review-uri (6 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.83 (6 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marian
21 June 2022
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru

Excelent acest produs! Tânăra persoana feminină care a primit această brățară fitness este foarte mulțumită! Calificativ de 5***** steluțe, respectiv nota 10+! Recomand cu drag!


Leonard
21 December 2020
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru
Un an de bucurie

Am ales acest titlu deoarece fix la 1 an si o luna bratara prezinta defecte (citire ritm cu intreruperi si vibratie slaba la trezire - fara setare de low vibrate activa). Acum sa o descriu: Dupa un an de utilizare, cele mai uzuale functii pentru mine au fost utilizarea bratarii ca telecomanda pentru melodiile de pe telefon si alarma siletioasa care nu trezeste toata lumea din camera ci doar pe mine. De asemenea foarte util atunci cand avem telefonul pe siletios, vibreaza bratara la mana si nu ratezi nimic important (de asemenea se poate activa functia dnd care face ca bratara sa nu mai scoata un sunet :P). Revenind la setari, bratara se poate seta cand sa vibreze si cand nu (apeluri, notificari, etc). Setarea alarmei este ca pe telefon (anumite zile, repetitiva sau nu, etc). Functia de citire a ritmului cardiac se face in 3 moduri (manual din aplicatie, automat - la un interval de timp de aprox 10 minute, sau continuu dublu click pe butonul bratarii - in timpul exercitiilor fizice). Aplicatia de masurare a stresului si calitatea somnului... sunt corecte (adica la somn stiu cu aproximatie cand am adormit si cand m-am trezit) dar treaba cu somn agitat nu o pot dovedi (decat daca m-as inregistra o noapte intreaga). Ce imi place mult si este relevat pentru mine, functia de trezire atunci cand nu dorm adanc. Eu ii dau jumatate de ora avans si cand considera ca nu dorm adanc, ma trezeste, trezirea fiind mai vioaie. Acum am facut cerere la garantie si sper sa se rezolve problemele cu ea...


Laurentiu
15 April 2020
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru

Isi face treaba bine, fara intarzieri. Merita toti banii!


Vasilica
16 March 2020
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru
Imi place

O bratara simpla dar se merita, functioneaza foarte bine, material calitativ


Anton
28 January 2020
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru

Foarte incantat!


Gabi
18 October 2018
SONY SmartBand 2 Bratara Fitness Negru

foarte utila , material de calitate , funcționează perfect ... ce sa mai zic ..... șmecheră:)


Nu găsesc aplicația cu care se conectează.cand incerc prin nfc îmi dă pagina indisponibila.am găsit o aplicație dar se tot deconectează și se stinge și până nu o pun înapoi la încărcat nu se mai aprinde.stie cineva din ce cauza
Adrian MURARESCU 7 June 2022