RAZER Bratara Fitness Nabu Marimea M/L Negru
Produs nou, sigilat

RAZER Bratara Fitness Nabu Marimea M/L Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
Descriere produs

Razer Nabu este o bratara fitness inteligenta cu ecran OLED, accelerometru precis pentru monitorizarea starii fizice si comunicare band to band. 

Nabu se conecteaza la smartphone prin Bluetooth iar prin intermediul aplicatiei descarcate gratuit de pe Google Play sau App Store vei putea controla si verifica anumite functii de pe telefon pentru a fi intotdeauna la zi cu noutatile. Atunci cand vei primi apeluri, email-uri, mesaje sau alte notificari acestea vor fi afisate pe ecranul bratarii iar Razer Nub te va atentiona printr-o vibratie discreta. 

Toate activitatile fizice (numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile arse, minutele active cat si orele dormite) vor fi afisate in timp real pe smartband si pastrate in aplicatia Nabu. Razer Nabu urmareste si calitatea somnului tau, aceasta functie activindu-se automat din momentul in care ai adormit pana cand te vei trezi. Razer Nabu este un fitness tracker care poate comunica usor cu bratarile altor persoane pentru a trimite date de contact printr-o simpla strangere de mana. Nabu poate detecta, de asemenea, alte bratari Nabu, in imediata apropiere pentru mai multe moduri distractive de conectare cu altii prieteni cat si cu lumea din jurul tau. In cazul in care nu ai telefonul la tine, Nabu poate stoca datele tale iar acestea se vor sincroniza automat cu telefonul, atunci cand bratara intra in raza de actiune a acestuia.

Preia controlul asupra functiilor telefonului tau, cum ar fi redarea muzicii (Android, iOS) si minicamera (numai pentru iOS). Trebuie doar sa setezi functiile speciale din aplicatia Nabu si esti gata de actiune.

  • Cod MemoX: 161166
  • Cod EAN: 8886419372509
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Display and Sensor 

  • OLED 128x16 single color
  • 3-axis accelerometer
  • Cylindrical vibration motor

Hardware

  • Single button for OLED screen access and other specific functions
  • Lithium-polymer battery with up to 6 days battery life
  • Rain, sweat, and splash proof. Not suitable for showering and submerging.
  • Charging via proprietary USB cable.
  • Wireless syncing with mobile devices via Bluetooth LE.

Tested devices

  • iPhone 5/5S/6/6 Plus with iOS 8 (or higher)
  • Android 4.3 (or higher) device with Bluetooth Lower Energy (BT 4.0 or higher).

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota