HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru
Produs nou, sigilat

HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.05 puncte = 1.05 lei (cashback)
Descriere produs

Honor Band 3 este o bratara fitness ideala pentru antrenamentele tale. Odata conectata la telefon aceasta iti ofera informatii relevante despre activitatea fizica si ritmul cardiac, iti monitorizeaza somnul si iti afiseaza notificarile si alertele.

Bratara are o rezistenta la apa de pana la 50 de metri iar modurile personalizate de inot va monitorizeaza caloriile arse. Tehnologia optica de monitorizare a ritmului cardiac iti permite sa verifici statisticile oricand printr-o simpla miscare a incheieturii. Chip-ul de baza integrat masoare cu precizie ritmul cardiac si are un algoritm optimizat pentru 10 tipuri diferite de fitness. Multumita bateriilor imbunatatite bratara Huawei Honor Band 3 rezista cu o singura incarcare pana la 30 de zile.

Huawei Honor Band 3 este disponibila intr-o gama diversificata de culori vibrante si are un design ergonomic fiind atat de confortabila incat vei uita ca o porti.

  • Cod MemoX: 197926
  • Cod EAN: 6901443183524
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display: PMOLED
  • Size: 43 x 16.5 x 10.3 mm
  • Output: Show Time/Date, Smart Alarm Clock, Notifications and Alerts, Caller ID and Call Rejection
  • Other: Ergonomic Design Comfortably Wraps Around Wrist, Continuous Heart Rate Tracking, Heart Rate, Tracks Steps, Distance, Calories Burned, Sleep Monitoring, Swim Time
  • Sensor: 3-axis Accelerometer, Detached PPG Cardio Tachometer, Infrared Wear Sensor
  • Battery: 100 mAh Battery Lithium Ion (30 days)
  • Up to 7-3o days usage on a single charge
  • 50 meter water resistance

 

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Vlad
30 July 2020
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru

Face mai mult decat costa.


Constantin
20 August 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru

Calitate- preț cel mai bun.


Csaba
27 July 2019
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru

Merita


adrian
13 December 2018
HUAWEI Bratara Fitness Honor Band 3 Standard Edition Negru
Recomand

Foarte finuta, se conecteaza excelent cu Huawei Mate 8, foarte utila daca alergati indoor sau outdoor si/sau daca inotati. Totodata va afiseaza notificari legate de apelurile si mesajele primite pe telefon. Va trebui sa instalati aplicatia Huawei Wear pentru afisarea datelor pe telefonul mobil.


salutare, am cumparat acest produs si la prima incarcare (aproximativ 7 zile, de dimineata mai avea 10% baterie) revin cu un comentariu. Este o bratara buna, are un aspect placut, atractiv, isi merita banii, functia de puls merge bine, am testat cu o bicicleta fitness speciala in monitorizare puls si valorile erau apropiate. Pedometru exceptional. Ceas elegant. S-ar putea sa fie o problema pentru cei care au telefonul in limba romana, pe dispozitiv apare limba chineza. Un mic minus nu se vede bine ziua cu soare puternic. La mine in zona unde bratara se inchide (la incheietura) am o mica iritatie de la incuietoare. Inca nu am testat functia de alergare si inot. Si inca ceva, functia de monitorizare somn e interesanta, dimineata citesc valori care ma uimesc, 1H-2H somn adanc, 2-4H somn usor, 1:30 min somn ReM. Per total recomand, pentru inceput e un dispozitiv excelent. Vrei mai mult, scoti mai multi bani din buzunar.
Catalin Baloiu-Moraru 28 March 2019