JAWBONE UP Move Dispozitiv Monitorizare Activitate + Bratara
Produs nou, sigilat

JAWBONE UP Move Dispozitiv Monitorizare Activitate + Bratara

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.27 puncte = 0.27 lei (cashback)
Descriere produs

Up Move este un dispozitiv performant marca Jawbone, care are rolul de a monitoriza activitatea ta fizica.

Acesta masoara pasii facuti, distanta parcursa, intensitatea miscarilor si caloriile arse. In plus, acesta are inclusa o bratara care te ajuta sa porti dispozitivul la mana. Prin intermediul acesteia poti sa masori si calitatea somnului. Toate informatiile le poti vizualiza pe smartphone, prin intermediul aplicatiei Up Move, disponibila in App Store si Google Play. De asemenea, poti sa iti setezi obiective, sa intri in competitie cu alti utilizatori si sa iti urmaresti progresul. Astfel, fiecare aspect al activitatii tale va fi monitorizat eficient.

Aplicatia functioneaza ca un antrenor personal, incuranjandu-te sa iti depasesti limitele si sa iei decizii cat mai bune pentru a avea un stil de viata sanatos. Dispozitivul Up Move dispune de un sistem de prindere care te ajuta sa il atasezi usor pe bluza sau pantalon. Acesta dispune de LED-uri incorporate care afiseaza atunci cand dispozitivul este activ sau in modul Sleep, dar poate afisa si progresul tau.

Dispozitivul Jawbone are un design minimalist, in culoarea rosie, iar cureaua este realizata din silicon, in culoarea neagra.

  • Cod MemoX: 161873
  • Cod EAN: 847912021873
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Bluetooth smart
  • LED display
  • Accelerometer
  • Battery life: 4+ months (replaceable)
  • Compatibility: iPhone 4s and newer, iPad 3rd gen and newer, iPod Touch 5th gen and newer, iPad Mini and newer, Android 4.3 and newer

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota