BASEUS Incarcator Telescopic Desktop Bracket 15W Argintiu
Produs nou, sigilat

BASEUS Incarcator Telescopic Desktop Bracket 15W Argintiu

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.89 puncte = 0.89 lei (cashback)
Descriere produs

In zilele noastre urmarim tot mai des filme si video-uri pe smartphone-uri sau tablete. De multe ori nu mentinem postura corecta, tinand dispozitivul in maini timp de multe ore - ca urmare, ne luptam cu durerile de gat, spate sau maini. Noul suport telefonic cu incarcator fara fir Baseus Desktop Bracket 15 W este o solutie ideala pentru aceste probleme. Cu ajutorul acestuia puteti viziona in mod convenabil serialele dvs. preferate si incarca smartphone-ul in acelasi timp!

Standul Baseus se distinge prin designul sau extrem de bine gandit. Elementele dispozitivului, cu care telefonul este in contact, sunt acoperite cu silicon, oferind o protectie sporita impotriva caderii. Standul din aluminiu acoperit cu plastic ABS rezistent la foc si echipat cu picioare din material antiderapant garanteaza stabilitate chiar si atunci cand smartphone-ul vibreaza sau cand setati inaltimea suportului. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu port-uri pentru incarcator si casti, precum si cu o clema speciala pentru cabluri pentru a spori confortul si siguranta.

Fiind telescopic, puteti regla in mod liber inaltimea suportului in functie de nevoile dvs. De asemenea, puteti regla unghiul de inclinare de la 0 la 45 °. Puteti plasa cu usurinta pe suport atat un telefon, cat si o tableta cu diagonala de pana la 12,9 ?. Toate acestea fac ca Baseus Desltop Bracket sa va ofere confortul de a viziona in orice situatie.

Functia de incarcare wireless este o completare extrem de practica la acest stand pentru telefon Baseus. Datorita acestuia, nu mai trebuie sa va faceti griji ca o baterie epuizata va va impiedica sa vizionati un film in cel mai interesant moment. Posibilitatea incarcarii rapide va permite sa incarcati bateria cu pana la 50% in doar 1 ora. Acest lucru va permite sa combinati in mod convenabil utilul cu placutul - dupa ce ati urmarit inca cateva episoade din serial, smartphone-ul dvs. va fi in continuare complet functional!
  • Cod MemoX: 48037
  • Cod EAN: 6953156229235
  • Cod Producator: 63472
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Incarcare rapida de 15W
  • Material: aliaj de aluminiu
  • Dimensiune: 100 * 100 * 200mm (inainte de intindere) / 100 * 100 * 265mm (dupa intindere)
  • Pachetul include: 1 x suport pentru desktop

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Liliana
28 December 2020
BASEUS Incarcator Telescopic Desktop Bracket 15W Argintiu
Super

E foarte dragut si functioneaza perfect.