THULE Husa Capac spate Atmos X4 Slim + Folie Sticla Securizata Multicolor APPLE iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus
Produs nou, sigilat

THULE Husa Capac spate Atmos X4 Slim + Folie Sticla Securizata Multicolor APPLE iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2 puncte = 2 lei (cashback)
Descriere produs

Acum poti sa te bucuri de o viata activa datorita huselor Thule care ii ofera smartphone-ului tau o protectie robusta, dar totusi eleganta. Aceste huse sunt gata pentru orice fel de aventura! Thule este un brand suedez, infiintat in anul 1942, care a ajuns sa fie unul din liderii mondiali in solutii de transport.

Husa de protectie Thule X4 Atmos este accesoriul perfect pentru smartphone-ul tau iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus. Aceasta imbina designul ultra-subtire cu protectia extrema impotriva cazaturilor. Armura Bi-Component cu densitate duala si colturile cu intarituri care anuleaza socurile, ofera protectie maxima in cazul caderilor de pana la 2 metri. Cauciucul cu textura mata, nealunecos, impiedica alunecarea din mana sau de pe diferite suprafete. Butoanele FunctionPlus din metal ofera protectie si performanta ridicata.

Pachetul include si folia de protectie din sticla securizata StratoShield care ofera o protectie de 5 ori mai mare la impact comparativ cu un ecran fara protective. StratoShield ofera protectie impotriva zgarieturilor, reflectiei si amprentelor si nu influenteaza proprietatile ecranului tactil.

Cu husa Thule X4 Atmos vei avea acces la toate porturile si butoanele telefonului, in timp ce acesta va fi protejat complet.

  • Cod MemoX: 141608
  • Cod EAN: 085854233798
  • Cod Producator: TAIE4125WT/DS
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota