R-JUST Husa Capac Spate Iron Man Negru Apple iPhone 7, iPhone 8
Produs nou, sigilat

R-JUST Husa Capac Spate Iron Man Negru Apple iPhone 7, iPhone 8

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.71 puncte = 0.71 lei (cashback)
Descriere produs

Husele R-Just ofera cea mai eficienta protectie pentru smartphone-ul tau. Modelul Iron Man este o husa tip agenda, compatibila cu smartphone-ul iPhone 7.

Este realizata din materiale extra rezistente, care asigura o protectie robusta pentru telefon. Telefonul se introduce in interiorul husei si intreaga suprafata a acestuia este acoperita. Husa este tip agenda, asadar are un capac de protectie, pe care il poti deschide atunci cand utilizezi smartphone-ul. In plus, caapcul are doua portiuni goale, pentru a permite verificarea orei sau raspunsul la apeluri. Husa R-Just ofera acces la porturi, la butoanele laterale si la camera foto, asadar nu e nevoie sa scoti telefonul din husa pentru a-l utiliza. Husa are si functie de stand, astfel ca vei avea o vizbilitate optima asupra ecranului pentru a viziona filme sau orice doresti. Husa are si un snur, pentru a putea fi purtata mult mai usor.

Cu un design robust si realizata din cele mai rezistente materiale, husa R-Just Iron Man reprezinta garantia sigurantei smartphone-ului tau.

  • Cod MemoX: 176828
  • Cod EAN: 6426495339618
  • Cod Producator: RJ2017RIM004B
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota