NATIVE UNION Husa Capac spate CLIC 360 Auriu APPLE iPhone 6, iPhone 6S
Produs nou, sigilat

NATIVE UNION Husa Capac spate CLIC 360 Auriu APPLE iPhone 6, iPhone 6S

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.4 puncte = 1.4 lei (cashback)
Descriere produs

Husa capac spate Clic 360 de la Native Union ofera protectie maxima smartphone-ului tau iPhone 6 si 6S intr-un design ultra-subtire si sofisticat.

Folosind o tehnologie avansata de fabricare, husa CLIC 360 este echipata cu un strat din cauciuc rezistent, capabil sa absoarba socurile si sa disperseze impacturile puternice. Husa a fost supusa unor teste militare riguroase pentru a se asigura ca aceasta ofera protectie desavarsita smartphone-ului tau impotriva celor mai grave cazaturi. In urma testelor la care a fost supusa, husa Native Union Clic 360 primeste certificare Military Drop Tested. Aceasta are un cadru din cauciuc iesit in relief pentru a forma un bumper si a proteja ecranul de zgarieturi, oferind intregului smartphone o protectie completa de 360°.

Native Union Clic 360° este formata din trei straturi: cauciuc moale, plastic rezistent si material textil impermeabil. In colaborare cu Millerain, o companie britanica  cu istorie in domeniul textilelor , Native Union creaza o panza cerata, durabila si rezistenta la apa, care ii va oferi smartphone-ului tau protectie ridicat si un design vintage odata cu trecerea timpului.

Husele rezistente sunt de obicei voluminoase si urate, tocmai de accea Native Union CLIC 360 are un design slim, remarcabil si ofera protectie garantata impotriva cazaturilor fara a afecta dimensiunile smartphone-ului.

 

  • Cod MemoX: 114450
  • Cod EAN: 4897032109902
  • Cod Producator: CLIC360-SAN-CV-6
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota