MUJJO Husa Sleeve Wallet Piele Maro Apple iPhone 7, iPhone 8
Produs nou, sigilat

MUJJO Husa Sleeve Wallet Piele Maro Apple iPhone 7, iPhone 8

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2.8 puncte = 2.8 lei (cashback)
Descriere produs

Subtire, simpla si eleganta, husa Mujjo Sleve Wallet este conceputa pentru a-ti proteja telefonul si pentru a pastra mereu la indemana 2 sau 3 din cardurile tale esentiale.

Fabricata dintr-o singura bucata de piele naturala, aceasta husa tip portofel creaza un buzunar special pentru cardurile tale si un spatiu de protectie sigur pentru iPhone-ul tau. Marcat printr-o linie oblica, buzunarul de card integrat poate detine 2 sau 3 dintre cardurile tale esentiale si te ajuta sa elimini buzunarele voluminoase. Nu ne plac buzunarele voluminoase sau portofelele incarcate deoarece acestea sunt incomode. Tocmai de aceea husa Sleve Wallet de la Mujjo este conceputa pentru a transporta doar lucrurile cele mai importante - cardurile si iPhone-ul tau- intr-un singur portofel elegant.

Fabricata cu grija din piele de calitate superioara, ceruita pentru a prelungi durabilitatea si atent tratata cu ulei de anilina pentru a imbogati tonurile de culoare, husa Mujjo dobandeste o infatisare frumoasa de-a lungul timpului. Realizata dintr-o singura bucata de piele naturala, cu semnatura Mujjo, husa a fost adaptata pentru a se potrivi perfect cu iPhone 7. 

  • Cod MemoX: 140929
  • Cod EAN: 8718546171369
  • Cod Producator: MUJJO-SL-102-TN
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota