MUJJO Husa Capac Spate Wallet Piele Gri Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus
Produs nou, sigilat

MUJJO Husa Capac Spate Wallet Piele Gri Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.08 puncte = 4.08 lei (cashback)
Descriere produs

Conceputa pentru a-ti proteja telefonul si pentru a pastra 2 sau 3 din cardurile tale esentiale, cum ar fi cardul bancar si cartea de identitate, husa marca Mujjo din piele elimina buzunarele voluminoase. Deja adorata si adoptata de catre multi utilizatori de iPhone-uri, husa iti va proteja smartphone-ul si iti va oferi posibilitatea de a transporta cardurile intr-o husa eleganta.

Imbunatatita cu tehnologia Moulded Edge pentru a creste durabilitatea si uzura provocata de frecarea cu materiale dure, husa capac spate de la Mujjo este accesoriul ideal pentru a-i oferi eleganta si protectie desavarsita smartphone-ului tau. Mestesugita din piele tabacita, de inalta calitate, aceasta husa cu slot de carduri intregrat protejeaza iPhone-ul si elimina buzunarele voluminoase. O linie oblica marcheaza buzunarul cardului. Plasat la un unghi ascendent acest lucru contribuie la designul elegant al husei. 

Fabricata cu grija din piele de calitate superioara, ceruita pentru a prelungi durabilitatea si atent tratata cu ulei de anilina pentru a imbogati tonurile de culoare, husa Mujjo dobandeste o infatisare frumoasa de-a lungul timpului. Decupajele husei, atent realizate, permit utilizatorilor sa isi incarce iPhone-ul in timp ce acesta este complet protejat.

Perfect compatibila cu iPhone 7 Plus, husa tip capac spate Mujjo aduce echilibrul perfect dintre functie si forma. 

  • Cod MemoX: 140924
  • Cod EAN: 8718546171277
  • Cod Producator: MUJJO-CS-021-GY
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota