MUJJO Husa Capac Spate Piele Negru Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus
Produs nou, sigilat

MUJJO Husa Capac Spate Piele Negru Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Conceputa pentru a se potrivi cu iPhone 7 Plus, husa capac spate de la Mujjo este fabricata din piele de calitate superioara si ofera protectie optima smartphone-ului tau. Fabricata cu grija, ceruita pentru a prelungi durabilitatea si atent tratata cu ulei de anilina pentru a imbogati tonurile de culoare, husa Mujjo dobandeste o infatisare frumoasa de-a lungul timpului.

Realizata conform unei tehnologii moderne, care intareste marginile husei, aceasta ii permite sa rezista la uzura cauzata de frecarea constanta cu materialele dure, cum ar fi buzunarele blugilor tai.  Interiorul husei este captusit cu piele tabacita, pentru a nu zgaria suprafata smartphone-ului tau.

Suprafata neteda, moale si placuta la atingere cu un finisaj satinat asigura confort optim utilizarii si un design de lux iPhone-ului tau . Husa are decupaje atent realizate pentru camera foto si porturi, astfel telefonul tau va fi complet protejat chiar si atunci cand il incarci.

Ofera-i protectie desavarsita si design unic smartphone-ului tau cu husa Mujjo! Texturile contrastante creeaza un design contemporan si linii elegante in timp ce tonurile intunecate amplifica armonia.

 

  • Cod MemoX: 140926
  • Cod EAN: 8718546171314
  • Cod Producator: MUJJO-CS-024-BK
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota