MOPHIE Husa Capac Spate Base Case Gradient Auriu Apple iPhone 7, iPhone 8
Produs nou, sigilat

MOPHIE Husa Capac Spate Base Case Gradient Auriu Apple iPhone 7, iPhone 8

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Husa capac spate de la Mophie este o husa inovativa, fiind cel mai versatil si util accesoriu al smartphone-ului tau. Aceasta asigura, pe langa protectia telefonului, accesorizarea acestuia cat si imbunatatirea caracteristicilor.

Benzile magnetice incorporate ofera posibilitatea de a atasa de husa un accesoriu magnetic, cum ar fi o baterie externa sau un portofel magnetic. Multumita design-ului sau modular vei putea atasa un mic portofel pentru a-ti pastra cardurile la indemana sau o baterie externa dedicata pentru a oferi energie suplimentara smartphone-ului tau. Husa este fabricata din silicon placut la atingere si policarbonat rezistent, care asigura protectie ridicata impotriva zgarieturilor sau accidentelor neprevazute. Designul ultra-subtire ofera un aspect elegant smartphonei-ulu tau, sporeste manevrabilitatea si ofera acces facil la porturile si functiile telefonului.

Husa capac spate de la Mophie este compatibila cu iPhone 7 si este disponibila intr-o varietate de culori si modele oferindu-ti posibilitatea de a personaliza aspectul iPhone-ului in functie de ocazie si preferinte

  • Cod MemoX: 145441
  • Cod Producator: 3689_BC-GRD-IP7-GLD
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions: 72.36 x 142 x 10.35 mm
  • Weight: 30g
  • Compatibility: iPhone 7

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota