MOPHIE Card Slot Hold Force Folio Apple iPhone 7, iPhone 8
Produs nou, sigilat

MOPHIE Card Slot Hold Force Folio Apple iPhone 7, iPhone 8

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.65 puncte = 0.65 lei (cashback)
Descriere produs

Husa magnetica Mophie Slot Hold Force este un accesoriu care se ataseaza cu usurinta husei Base Case de la Mophie prin intermediul magnetilor incorporati. Astfel noul accesoriu va extinde functionalitatea husei principale si o va transforma dintr-o husa tip capac spate intr-o husa agenda, care iti va proteja si suprafata display-ului. Aceasta este prevazuta cu 3 sloturi interioare, care iti vor pastra atat cardurile bancare, cartile de vizita cat si  banii in siguranta.

Mophie Slot Hold Force se ataseaza cu usurinta la orice husa Mophie de baza pentru a crea un sistem practic si versatil, care ofera protectie ridicata si functionalitate la superlativ. Fabricata din materiale premium, care asigura protectie indelungata smartphone-ului tau husa asigura durabilitate pentru utilizarea de zi cu zi. Pielea de caprioara din interiorul husei nu zgarie suprafata ecranului iar cusaturile atent realizate asigura o rezistenta suplimentara.

Husa are un design pliabil, care iti permite sa asezi iPhone-ul intr-un mod mult mai convenabil pentru a viziona perfect clipuri video. Atentie, atat husa de baza cat si accesoriile magnetice Mophie se achizitioneaza separat. Simplifica-ti viata cu Mophie!

  • Cod MemoX: 145516
  • Cod Producator: 3675_FOLIO-HF-IP7-BLK
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions: 69.4 x 140.5 x 16.8 mm
  • Weight: 59g
  • Compatibility: hold force base case for iPhone 7

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota