LUMEE Husa Capac Spate Duo Negru Mat Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus
Produs nou, sigilat

LUMEE Husa Capac Spate Duo Negru Mat Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3.42 puncte = 3.42 lei (cashback)
Descriere produs

Alege sa iesi din anonimat si sa impresionezi cu cele mai reusite si inedite fotografii pe care le-ai realizat vreodata.

Husa Duo de la Lumee este accesoriul potrivit pentru ca tu sa reusesti acest lucru. LED-urile dispuse atat in partea din fata, cat si in partea din spate iti ofera posibilitatea de a capta imagini impresionante in orice moment, dar si cele mai reusite selfie-uri. Apasa butonul de care dispune husa o data pentru a porni LED-urile pentru selfie, si de doua ori pentru a le activa pe cele din spate.

Confectionata din plastic de inalta calitate si durabil, aceasta iti va proteja eficient smartphone-ul de lovituri, zgarieturi sau praf. In plus, aceasta se pliaza perfect pe formele telefonului si este foarte confortabila la utilizare. Husa functioneaza cu o baterie reincarcabila.

Compatibila cu  iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus si iPhone 8 Plus, husa Duo marca Lumee este indragita de vedete din intreaga lume pentru lumina profesionala si calitatea cu care sunt captate cele mai importante momente din viata.

  • Cod MemoX: 184888
  • Cod EAN: 814167022146
  • Cod Producator: w
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota