MOPHIE Baterie Externa Powerstation XXL 20000mAh
Produs nou, sigilat

MOPHIE Baterie Externa Powerstation XXL 20000mAh

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.5 puncte = 4.5 lei (cashback)
Descriere produs

Vorbeste, joaca-te si navigheaza pe telefon mai mult ca niciodata cu noua baterie externa Mophie Powerstation XXL. Acest tip de baterie universala are o capacitate de 20.000mAh si este dotata cu mai multa putere ca niciodata.

Bateria dispune de trei porturi USB, care iti permit sa incarci mai multe dispozitive simultan. Cu suficienta baterie pentru a incarca un smartphone de pana la 7 ori ( numarul de incarcari depinde de capacitatea bateriei), aceasta baterie este, de asemenea, conceputa pentru utilizatorii care au nevoie sa alimenteze mai multe dispozitive. Cu o iesire de  2.1 A si tehnologie inteligenta de incarcare, bateria externa indentifica dispozitivul conectat si ii livreaza energia necesara pentru o incarcare sigura si eficienta. 

Puterea de inalta performanta ascunsa in interiorul unui design sofisticat si elegant face acest gadget accesoriul perfect pentru orice stil de viata. Bateria externa Mophie Powerstation XXL  cu design compact si incarcare rapida mentine telefoanele conectate pe durata intregii zile. Powerstation este urmatoarea generatie de baterii externe universale.

  • Cod MemoX: 143195
  • Cod EAN: 810472035666
  • Cod Producator: 3566_PWRSTION-XXL-20K-RGLD
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota