BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni
Produs nou, sigilat

BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
  • Cod MemoX: 160629
  • Cod EAN: 6426495334323
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Model international

Siguranta celor dragi este un element de maxima importanta pentru noi. De aceea, telefonul Butonul Vietii este un produs extrem de util, in special pentru persoanele in varsta.

Telefonul functioneaza pe un principiu simplu: atunci cand utilizatorul se simte rau, poate apasa butonul SOS, realizand automat un apel catre dispeceratul central "Butonul Vietii", care pe baza localizarii GPS va trimite echipajele de interventie catre locatia respectiva. Astfel, interventia se va realiza rapid, iar sansele de salvare a pacientului sunt mult mai mari.

Impreuna cu telefonul, vei primi si un abonament pentru 12 luni de asistenta, care include teleasistenta si monitorizare 24/7, psiholog, asistent personal, prelucrarea apelurilor de alerta si raportarea lor catre serviciile de urgenta si familie. Abonamentul nu include servicii de date mobile sau retea, astfel incat pentru a functiona trebuie sa introduci o cartela cu abonament sau pre-pay. Dupa incheierea celor 12 luni de abonament inlus, pretul acestuia este de 45 de lei pe luna, cu TVA inclus. Asadar, introduci cartela SIM, apesi butonul SOS si astfel numarul tau se inregistreaza in baza de date a call-center-ului "Butonul Vietii". Fie ca este vorba despre o urgenta sau pur si simplu ai nevoie de consiliere psihologica, un operator va fi intotdeauna la dispozitia ta. Este important ca acea cartela pe care o introduci sa dispuna de minute sau de un abonament activ. Poti adauga in lista persoanelor de contact, pe langa familie, si medicul curant, pentru o monitorizare si mai exacta a starii de sanatate. In plus, pe telefon poti fi stocate si date importante privind medicamentatia, bolile cronice, alergiile sau interventiile chirurgicale suferite de utilizator, astfel incat in cazul unei urgente sa poata fi luate cele mai pertinente decizii medicale.

Butonul Vietii este un dispozitiv perfect pentru persoanele in varsta, bolnave sau care locuiesc singure. Pe langa functia SOS, acest telefon este capabil si sa masoare ritmul cardiac si nivelul saturatiei de oxigen in sange. Trebuie doar sa plasezi degetul in compartimentul dedicat si masuratorile se vor realiza rapid. In cazul detectarii unor valori ingrijoratoare, atat Centrul Butonul Vietii, cat si familia, vor fi anuntate. Astfel, accentul este pus pe prevenirea situatiilor periculoase pentru utilizator.

Acest telefon este util si pentru localizarea persoanei care il utilizeaza. Deseori, persoanele in varsta devin dezorientate si se pot rataci, dar prin intermediul acestui telefon cu localizare GPS, vei putea sa gasesti rapid persoana ratacita. Pentru seniorii activi, acest telefon este util intrucat masoara pasii facuti si ofera notificari de sedentarism. In plus, telefonul permite si vizualizarea prognozei meteo. Fiecare detaliu al constructiei telefonului a fost gandit special pentru seniori. Astfel, tastele sunt mari si luminoase, iar difuzorul este unul puternic pentru a permite o comunicare facila. Aplicatia "Familia mea" permite celor dragi monitorizarea exacta a datelor primite de pe telefonul vietii. Astfel, chiar daca esti departe de parinti, bunici, le vei putea monitoriza activitatea si vei primi date exacte cu privire la starea lor de sanatate. Poti sa vezi exact unde sunt acestia sau care au fost valorile inregistrate la analizele medicale.

Cu un design compact si functii avansate de localizare, telefonul vietii este un gadget extrem de util, care te va ajuta sa-i stii in siguranta pe cei dragi.

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, de regula engleza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Din motive de protective a intimitatii, anumite produse (Apple, Google, etc) de la distribuitori oficiali din Japonia, pot dispune de functia sunet camera, chiar si cand telefonul este setat pe modul silentios (ne poti contacta pentru mai multe detalii despre aceste produse). Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind niciodata codat. Imaginile sunt cu titlu informative, produsele putand sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Produsele sunt noi?
Starea produselor poate sa fie: Nou, Swap, SH sau Reconditionat. Produsele noi sunt, sigilate, direct de la producator sau distribuitor si includ accesoriile in pachet, asa cum acesta a decis sa le puna pe piata. Telefoanele Swap sunt telefoane noi, care nu au fost niciodata pornite sau folosite, dar nu au accesorii incluse in pachet, doar cheita sim. Telefoanele WKL sunt telefoane noi, care pot sa fie folosite in orice retea de telefonie mobila, dar au logoul unui operator in telefon sau pe cutia acestuia. Telefoanele reconditionate sunt ca noi, de cele mai multe ori nu iti dai seama ca nu sunt noi, dar nu au accesorii incluse in pachet, decat cheita sim. Pana de putin timp am comercializat doar produse noi - sigilate, insa piata cere si produse reconditionate, iar noi ne-am facut temele si am cautat fabrici profesionale care se ocupa cu reconditionarea telefoanelor si a tabletelor si am decis sa listam si aceste produse. Prin cumpararea unui telefon reconditionat, impactul CO2 asupra mediului se reduce, in decurs de 1 an, cu 29%. Astfel, achizitia unui smartphone reconditionat insemana 50 kg CO2 mai putin, cu pana la 20% mai putin CO2 si cu pana la 164 kg de materii prime mai putin decat cantitatea necesară pentru fabricarea unui smartphone nou.
Sistemul RO-ALERT
Acest telefon este compatibil cu sistemul RO Alert, detalii despre configurare aici.

Specificatii

Specificatii Hardware

  • Procesor, memorie: CPU MTK6260A, Memorie 128 MB + 64 MB
  • Retea, GPS: 2G: 900/1800, USX-7020-KT
  • Sloturi: Slot Single SIM, Slot memorie card TF (până la 32 GB)
  • PulsOximetru, Pedometru si Difuzor: Monitorizare si transmitere, Senzori de gravitate pe 3 axe.

Caracteristici generale

  • Dimensiuni si greutate: Telefon - 122,3 x 60,4 x 15.8 mm / 112g
  • Diagonala si rezolutie: Ecran de 2.31 inch cu 320x240 pixeli
  • Baterie, mod stand-by si incarcare: 1500 mAH, 120 ore, prin Micro USB
  • Difuzor, materiale: Difuzor icorporat, clasa K, plastic

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Dorin
22 September 2017
BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni
Foarte multumit

Super


Emanuel
22 September 2017
BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni
Recomand

Super felicitari pentru acest serviciu !


Florin
30 August 2017
BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni
Foarte multumit

Am achizitional acest telefon impreuna cu serviciul de asistenta pentru bunica mea (care are 84 ani) Este foarte multumita de el. Stie ca inca cineva are grija de ea. Asistenta de la butonul vietii o suna sa vada cum se simte, o linisteste daca este tensionata. Recomand cu cea mai mare incredere.