OnePlus Casti Wireless OnePlus Buds Z 2 Alb
Produs nou, sigilat

OnePlus Casti Wireless OnePlus Buds Z 2 Alb

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Succesoare ale OnePlus Buds Z, castile wireless OnePlus Buds Z2 adauga functia de anulare activa a zgomotului (ANC) pentru a sta alaturi de caracteristicile premium existente, cum ar fi Dolby Atmos si o clasificare IP55.

OnePlus a imbunatatit semnificativ comenzile tactile de la bord in comparatie cu modelul original OnePlus Buds Z. Acum vei putea personaliza complet modul in care fiecare numar de atingeri pe oricare dintre casti va controla redarea muzicii sau asistentul vocal. In plus, apasarea si mentinerea apasata a oricaruia dintre casti timp de o secunda comuta acum intre modurile de anulare a zgomotului si transparenta, in timp ce apasarea timp de trei secunde conecteaza castile la un alt dispozitiv.

OnePlus Buds Z2 dispune de un trio de microfoane pe fiecare dintre casti, care asigura o calitate decenta a apelurilor. Cu un microfon plasat la baza tijei fiecarui earbud, castile sunt mai bine capabile sa se concentreze pe voce in comparatie cu alte casti cu adevarat wireless.

Detectarea automata a urechilor este si ea prezenta, astfel incat castile vor pune automat pe pauza muzica atunci cand sunt scoase din urechi. In plus, optiunea de ascultare mono le permite utilizatorilor sa asculte tot sunetul printr-un singur earbud.

Desi poti utiliza OnePlus Buds Z2 cu telefoane non-OnePlus, OnePlus restrictioneaza multe caracteristici ale Buds Z2 pentru posesorii de dispozitive OnePlus. Poti asculta continut Dolby Atmos doar pe telefoanele din seria OnePlus 7, 8 sau 9.

Un mod de jocuri cu latenta redusa reduce latenta castilor la 94ms, dar si aceasta functionalitate este, de asemenea, acceptata doar pe anumite dispozitive OnePlus. Utilizatorii OnePlus beneficiaza de imperechere instantanee cu dispozitivul lor, in timp ce utilizatorii de Android beneficiaza de Google Fast Pair, iar utilizatorii de iPhone trebuie sa se imperecheze manual in setarile Bluetooth.

OnePlus Buds Z2 dispune de Bluetooth 5.2 cu suport SBC si codec AAC. Bluetooth 5.2 ofera o eficienta imbunatatita fata de Bluetooth 5.0 pentru o imperechere usor mai rapida si o durata de viata a bateriei mai mare comparativ cu modelul original OnePlus Buds Z.

La o redare constanta la 75dB (SPL) cu ANC setat la maxim, castile au o autonomie de 4 ore si 22 de minute la o singura incarcare. In combinatie cu carcasa de incarcare, vei putea extinde durata de redare a castilor pana la 38 de ore cu ANC dezactivat. Incarcarea rapida a carcasei cu castile in interior ofera 5 ore de ascultare din doar 10 minute de incarcare. Carcasa se incarca prin USB-C si nu accepta incarcarea wireless.

  • Cod MemoX: 61726
  • Cod EAN: 692181
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Waterproof: IP55 for headphones; IPX4 for charging case
  • ANC
  • Battery capacity: 520 mAh
  • Battery autonomy: 38h
  • 10 min. charging: 5 h battery autonomy
  • bluetooth 5.2
  • 11 mm drivers
  • Dolby Atmos support, OnePlus Fast Pair
  • AAC and SBC audio codecs

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

4 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Catalina
8 May 2023
OnePlus Casti Wireless OnePlus Buds Z 2 Alb
Conectate la Oneplus Nord

Castile au un senzor pentru "Buds not in ear" care opreste orice asculti in momentul acela. Nu se poate dezactiva nici din aplicație. Este foarte deranjant sa trebuiasca sa refixezi castile la fiecare cateva minute. Daca vorbesti sau mesteci guma, se deconecteaza si mai des. Dupa 5 min de deconectare si refixare la fiecare cateva secunde, am preferat sa scot complet castile.