HAYLOU Casti Wireless Bluetooth In Ear T19 True, Microfon, Control Tactil, Alb
Produs nou, sigilat

HAYLOU Casti Wireless Bluetooth In Ear T19 True, Microfon, Control Tactil, Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.48 puncte = 1.48 lei (cashback)
Descriere produs
Castile wireless bluetooth In Ear T19 True de la Haylou au un chipset Qualcomm si transmisie Bluetooth 5.0, care va permite sa transferati muzica fara intarziere si ofera o conexiune stabila.

Castile pot fi controlate cu ajutorul unui panou tactil, care vibreaza usor pentru a indica miscarea de citire. In plus, castile au o aplicatie dedicata telefonului unde va puteti bucura de functii precum monitorizarea statusului carcasei si setari suplimentare. Dupa asocierea castilor cu smartphone-ul si instalarea aplicatiei, puteti verifica nivelul bateriei castilor de pe telefon, puteti selecta efectele sonore, regla controlul, restabili setarile din fabrica si gasi telefonul (aceste functii sunt disponibile numai pentru telefoanele Android).

Castile au un senzor care monitorizeaza daca castile sunt sau nu in uz. Cand le scoateti din urechi, muzica se opreste si cand le inserati din nou, muzica incepe. Acest senzor asigura faptul ca castile au o durata lunga de functionare. Castile au un senzor de vibratii care reactioneaza la atingerea noastra, astfel incat sa putem comuta in mod convenabil muzica, sa o oprim si sa o reluam, sa activam asistentul vocal sau sa raspundem la telefon. Algoritmul ACC, care este succesorul direct al MP3, face muzica mai clara.

In plus castile sunt echipate cu o diafragma bio-lana de 7,2 mm, facand redarea muzicii o experienta de inalta calitate.
  • Cod MemoX: 51993
  • Cod EAN: 6971664930573
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Type: In-ear
  • Connectivity: Bluetooth 5 / Wireless
  • Wireless range: 10 m
  • Special Features: Microphone

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Fabian
27 May 2021
HAYLOU Casti Wireless T19 True Alb
Foarte multumit

Se aud foarte bine, iar microfonul este excelent. Le recomand! Raport excelent calitate-pret!