HAYLOU Casti Wireless Bluetooth In Ear T17 TWS, IPX7, Microfon, Negru
Produs nou, sigilat

HAYLOU Casti Wireless Bluetooth In Ear T17 TWS, IPX7, Microfon, Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.04 puncte = 4.04 lei (cashback)
Descriere produs

Castile sport Haylou T17 sunt perfecte chiar si pentru cele mai exigente antrenamente. Datorita tehnologiei Bluetooth 5.0, acestea asigura o conexiune fiabila, iar codecurile audio avansate ofera sunet de cea mai inalta calitate. Pana la 30 de ore de functionare si rezistenta la apa IPX7 inseamna ca puteti face exercitii fizice fara teama atat timp cat doriti.

Ascultati muzica fara distrageri

Cipul Qualcomm Bluetooth 5.0 ofera nu numai o transmisie chiar mai rapida a semnalului audio, ci si un consum redus de energie. De asemenea, minimizeaza posibilele incompatibilitati dintre retelele WiFi si 4G. Toate acestea inseamna ca va puteti bucura de o conexiune stabila si fiabila in aproape orice situatie. Spuneti adio intarzierilor sau blocajelorr - cu T17 veti asculta muzica fara intrerupere! Mai mult, fiecare casca se conecteaza independent la smartphone, oferindu-va libertatea dorita.

Sunet la cel mai inalt nivel

Codecurile aptX si AAC avansate asigura o calitate a sunetului perfecta - melodiile preferate va vor incanta din nou cu bogatia detaliilor si sunetul clar. In plus, reducerea zgomotului dublu DSP si CVC va permite sa ascultati muzica si sa vorbiti la telefon oricand, oriunde - la serviciu, in tren sau intr-un centru aglomerat al orasului.

Energie in timpul multor antrenamente

Castile complet incarcate au o autonomie de pana la 6 ore. La randul sau, carcasa de incarcare va permite sa prelungiti acest timp pana la 30 de ore! Prin urmare, T17 poate deveni partenerul perfect pentru multe sesiuni de antrenament - indiferent de cat timp practi, melodiile tale preferate iti vor oferi energie. Asta nu este tot - puteti incarca carcasa atat cu un cablu USB-C, cat si fara fir - Haylou va ofera libertate deplina!

Operare intuitiva tactila

Panoul tactil practic faciliteaza utilizarea castilor. O atingere usoara este tot ce aveti nevoie pentru a intrerupe sau relua instantaneu redarea, a derula inapoi melodiile, a raspunde si a respinge apelurile sau a primi ajutor de la un asistent inteligent.

De incredere in toate conditiile

Nu mai trebuie sa va faceti griji ca ploaia sau transpiratia va vor deteriora castile. Haylou T17 sunt impermeabile IPX7. Aceasta inseamna ca le puteti folosi cu usurinta chiar si in timpul antrenamentelor extrem de solicitante - atat in sala de sport, cat si in aer liber.

Create pentru confortul dumneavoastra

Usor si practic, modelul T17 se distinge printr-un design ideal pentru nevoile utilizatorilor activi. Le puteti agata usor si sigur in spatele urechilor. Datorita acestui fapt, chiar si in timpul exercitiilor extrem de dinamice, nu riscati sa va pierdeti castile. Mai mult, T17 are un sistem inteligent care opreste automat redarea atunci cand scoateti castile din urechi si o reia cand le puneti la loc.

Verificati ce ofera aplicatia

Instalati o aplicatie dedicata pentru a va bucura pe deplin de capacitatile T17. Datorita acesteia, castile se vor conecta automat la smartphone in doar cateva secunde. De asemenea, veti avea acces la informatii despre starea bateriei dispozitivelor si la multe setari avansate, care va vor permite sa ajustati parametrii redarii muzicii la preferintele dumneavoastra. De asemenea, aplicatia va permite sa localizati T17, daca aveti nevoie.

  • Cod MemoX: 55125
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Earbud weight: 5.3g
  • Earbud size: 75 x 75 x 41.5 mm
  • Microphone: Yes
  • Bluetooth version: Bluetooth 5.0
  • Waterproof: IPX7
  • Battery capacity: Earbud: 55 mAh
  • Charging box: 600 mAh
  • Charging time: 2-3 hours
  • Charging: Type-C / Wireless charging
  • Music time: About 30 hours

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota