BOSE Casti Wireless Bluetooth QuietComfort 35 II Over Ear, NFC, Active Noise Cancellation, Microfon Dual, Argintiu
Produs nou, sigilat

BOSE Casti Wireless Bluetooth QuietComfort 35 II Over Ear, NFC, Active Noise Cancellation, Microfon Dual, Argintiu

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 16.81 puncte = 16.81 lei (cashback)
Descriere produs

Castile QuietComfort marca Bose sunt special concepute pentru a crea o lume special pentru tine si muzica ta preferata.

Bose QuietComfort se conecteaza prin Bluetooth si sunt confectionate din materiale rezistente, inclusiv otel inoxidabil, astfel ca rezista eficient timp indelungat si pot fi folosite in orice imprejurare. Invelite in Alcantara, un material moale utilizat pentru iahturi si automobile de ultima generatie, castile ofera confortul de lux de care poti sa ai parte ori de cate ori le folosesti. De asemenea, cupele care se aseaza pe urechi sunt fabricate din piele sintetica, fiind la fel de comode.

Aceste casti au un sistem activ de anulare a zgomotului, precum si microfoane duale, care fac apelurile telefonice clare chiar si in situatii de vant sau zgomot.  Bateria dureaza pana la 20 de ore, astfel te vei bucura de o experienta audio excelenta incontinuu. In plus, vei reusi sa porti conversatii clare, oricare ar fi conditiile in care are loc apelul telefonic.  

Castile QuietComfort 35 Series II va ofera posibilitatea de a interactiona cu o varietate de asistenti inteligenti. Atunci cand se imperecheaza cu dispozitivul mobil, puteti utiliza QuietComfort pentru a vorbi cu asistentul inteligent nativ al dispozitivului, cum ar fi Bixby sau Google Assistant pe un Samsung Note9 sau Siri pe un iPhone X. De asemenea, va poate permite sa interactionati cu Amazon Alexa prin simpla descarcare a aplicatiei.  Castile pot fi asociate simultan cu doua dispozitive prin tehnologia Bluetooth sau NFC si accepta mesaje vocale in engleza, spaniola, mandarina, olandeza sau alte limbi disponibile pe site-ul Bose. Aplicatia Bose Connect, disponibila pe Apple App Store si Google Play, va permite sa comutati cu usurinta intre mai multe dispozitive cu functie Bluetooth.

Castile Bose iti ofera calitatea optima a sunetelor indiferent de intensitatea volumului pe care o adaptezi in functie de locul in care te afli. Ia cu tine peste tot muzica favorita, cu ajutorul castilor wireless de la Bose.

 

  • Cod MemoX: 182560
  • Cod EAN: 017817770620
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Headphones dimensions: 7.1" H x 6.7" W x 3.2" D
  • Listen time: up to 20 hours
  • Voice prompts

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Bogdan
2 July 2020
BOSE Casti Wireless QuietComfort 35 II Argintiu
Recomand

Calitatea materialelor este de excepție. In mare parte sunt din plastic, dar un plastic foarte plăcut atât vizual cât și la atingere. Banda care se aseaza pe cap este îmbrăcată in alcantara. Sunt niște casti super comode. Calitatea sunetului este buna. Le-am luat pentru ca îmi place claritatea sunetului, in timp ce bass-ul nu duduie. Comparând cu alta pereche de casti pe care le am de la JBL (750 Everest), căștile de la Bose sunt mult mai confortabile, mai etanse și au un aspect mai premium. Din punct de vedere al sunetului, diferența nu este semnificativă. La ambele perechi de casti NC merge excelent, deci nu mă pot plânge in acest sens. In concluzie, după 2 săptămâni de utilizare, sunt foarte mulțumit de căștile Bose.