Noul iPhone 13 Pro este aici!

iPhone 13 Pro vine cu un sistem de camere mai puternic si un afisaj atat de receptiv, incat fiecare interactiune se simte din nou unica. Designul are parte de un scut ceramic, mai dur decat orice sticla avuta pana acum de modele anterioare Apple.

Pentru fotografii cu adevarat PRO, Apple aduce odata cu noul model Fotografia Macro. Cu obiectivul reproiectat si sistemul puternic de focalizare automata, noua camera Ultra Wide poate focaliza la doar 2 cm facand chiar si cele mai mici detalii sa para epice. Imaginile macro sunt doar inceputul. De asemenea, poti inregistra videoclipuri macro - inclusiv cu miscare lenta si time-lapse.

Pregateste-te sa fii fascinat. 13 Pro a fost creat pentru lumina slaba, de acea nu o sa te opreasca sa captezi cele mai frumoase amintiri chiar si pe timpul noptii. Camera Wide adauga o diafragma mai larga si cel mai mare senzor de pana acum, utilizand scanerul LiDAR pentru portrete in modul Noapte.

Noua camera Telephoto are o distanta focala de 77 mm si un zoom optic de 3x, excelent pentru portretizarea clasica sau pentru fotografierea si filmarile mai clare de departe.

Fa cunostinta si cu ecranul OLED, de 6.1 inch si reimprospatarea adaptiva de 120Hz, care schimba regulile jocului.

Noul afisaj Super Retina XDR cu ProMotion se poate reimprospata de la 10 la 120 de ori pe secunda, precum si toate tipurile de rate ale cadrelor intre ele. Creste in mod inteligent atunci cand aveti nevoie de performante grafice exceptionale si descreste pentru a economisi energie. Accelereaza si decelereaza in mod natural pentru a se potrivi cu viteza degetului in timp ce derulezi. Iar combinata cu performanta grafica uimitoare a noului GPU cu 5 nuclee de pe A15 Bionic, face ca iPhone 13 Pro sa fie perfect pentru gameri.

Spatiul de stocare porneste de la 128 GB pana la variante cu 512 GB.

Bateria este de 3095 mAh  la 1.5 ore extra autonomie fata de iPhone 12 Pro.

Fii Pro! Alege din variantele de culori disponibile acum: Graphite, Gold, Silver, and Sierra Blue.

Vezi toate iPhoneurile lansate in 2021 aici.

Vezi toate produsele lansate de Apple in anul 2021 aici.

 Plata in rate online cu card de debit prin Oney