Noul iPhone 13 este aici!

Descopera noul tau smartphone, la Quickmobile!

Lumea se muta rapid la 5G, iar iPhone ofera o experienta avansata in acest sens, transformand modul in care utilizatorii se conecteaza, partajeaza si se bucura de continut.

Noua generatie iPhone 13 a fost reproiectata atat in interior cat si la exterior si il gasesti acum cu un design durabil, cu margini plate si un cadru elegant din aluminiu. Afisajul de 6,1 vine cu un scut ceramic pe partea din fata, exclusiv proiectat pentru iPhone si mai rezistent decat orice sticla pentru smartphone.

iPhone 13 are un nou chip A15 cu 6 nuclee si este fabricat folosind un proces de productie de 5nm, fiind cu 50% mai performant decat orice exista la concurenta pe partea de procesare, si cu 30% mai rapid pe partea grafica fata de modelele anterioare. Pentru iPhone 13 au fost implementate si camere mai bune care detin un sistem de stabilizare imbunatatit si cu inregistrare video HD si 4K.

Capacitatea de stocare a noilor iPhone-uri 13 incepe de la 128GB si merge pana la 512MB.  iPhone 13 aduce o autonomie cu 2.5 ore mai mare decat iPhone 12.

Le gasesti acum pe variantele de culoare: Starlight, Midnight, Blue, Pink