AMAZON Kindle 6 8GB 10th Generation
Produs nou, sigilat

AMAZON Kindle 6 8GB 10th Generation

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 8.82 puncte = 8.82 lei (cashback)
Descriere produs
Amazon a lansat noul Kindle 6, care vine cu o multime de imbunatatiri. Acest ebook reader devine din primele secunde dispozitivul tau preferat in ceea ce priveste lectura, deoarece datorita dimensiunilor sale mici, acesta poate fi luat oriunde, astfel momentul tau de relaxare fiind disponibil oricand.

Kindle 6  dispune de un display conceput cu un contrast ridicat si cu lumina frontala, care au rolul de a-ti proteja ochii si de a-ti oferi un moment de lectura perfect, chiar si in lumina directa a soarelui.

Lumina frontala este ajustabila, tu avand posibilitatea de a citi in conditii optime in orice moment al zilei. Dispozitivul are capacitatea de a se conecta la WI-FI, astfel cele mai importante noutati sau carti fiind downloadate direct pe e-reader-ul tau.

Spatiul de stocare este de 8GB, astfel colectia ta de carti poate fi marita considerabil. Autonomia noului Kindle 6 este una imensa, bateria rezistand pana la 4 saptamani dupa doar o singura incarcare ce dureaza doar 4 ore.Profita de un moment de relaxare perfect cu noul ebook Kindle 6.
  • Cod MemoX: 42336
  • Cod EAN: 0841667128252
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Display

  • Amazon's 6” display with built-in light, 167ppi, optimized font technology, 16-level gray scale.

Size

  • 160 x 113 x 8.7 mm (6.3” x 4.5” x 0.34”)

Weight

  • 174 g (6.1 oz)

System Requirements

  • None; fully wireless and doesn't require a computer to download content.

On-Device Storage

  • 8 GB; holds thousands of books.

Cloud Storage

  • Free cloud storage for all Amazon content

 Battery Life

  • A single charge lasts up to four (4) weeks, based on a half hour of reading per day with wireless off and the light setting at 13. Battery life will vary based on light settings, wireless usage. Audible audiobook streaming over Bluetooth will reduce battery life.

Charge Time

  • Fully charges in approximately 4 hours from a 5W USB power adapter or computer via USB cable.

Wi-Fi Connectivity

  • Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use 802.11b/g/n standards with support for WEP, WPA, and WPA2 security using password authentication or Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Alexandru
3 March 2021
AMAZON Kindle 6 8GB 10th Generation
Foarte util

Produsul este folosit de circa 2 saptamani. Este foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva. Cartile descarcate de pe internet, din diverse surse (ex. Humanitas) sunt convertite cu ajutorul Calibre, aplicatie care detecteaza si conectarea prin cablu a Kindle la laptop si permite, astfel, atat gestionarea continutului de pe Kindle, cat si transferul cartilor convertite. Bateria tine destul de mult, avand in vedere ca luminozitatea este reglata undeva la jumatate. Am cumparat de la terti si o husa si Kindle-ul a devenit, astfel, foarte mobil. Ma bucur ca am achizitionat produsul!


Oana
1 December 2020
AMAZON Kindle 6 8GB 10th Generation
Recomand

-