AMAZON Fire 7 Kids Edition 16GB Albastru
Produs nou, sigilat

AMAZON Fire 7 Kids Edition 16GB Albastru

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
  • Cod MemoX: 48138
  • Cod EAN: 841667160801
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Model international

Tableta Fire 7 Kids Edition are caracteristicile puternice Fire 7 plus o carcasa rezistenta la copii cu suport incorporat si control parental usor de utilizat.

Bucurati-va de continut pe un afisaj clar de 7 inch, stocare interna de 16 GB si pana la 7 ore de citire, navigare pe internet, vizionare de videoclipuri si ascultare de muzica.

Husa Kid-Proof este conceputa pentru a proteja impotriva picaturilor si a umflaturilor, cu o potrivire perfecta in mainile mici. Cu Amazon Parent Dashboard puteti limita timpul de ecranare, puteti stabili obiective educationale, veti putea sa va gestionati continutul pentru pana la 4 profiluri de copii. In Fire for Kids, copiii nu au acces la social media, internet, Alexa sau achizitii in aplicatie fara aprobarea parintilor. Parintii pot iesi din modul Fire for Kids folosind o parola.

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, de regula engleza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Din motive de protective a intimitatii, anumite produse (Apple, Google, etc) de la distribuitori oficiali din Japonia, pot dispune de functia sunet camera, chiar si cand telefonul este setat pe modul silentios (ne poti contacta pentru mai multe detalii despre aceste produse). Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind niciodata codat. Imaginile sunt cu titlu informative, produsele putand sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Produsele sunt noi?
Starea produselor poate sa fie: Nou, Swap, SH sau Reconditionat. Produsele noi sunt, sigilate, direct de la producator sau distribuitor si includ accesoriile in pachet, asa cum acesta a decis sa le puna pe piata. Telefoanele Swap sunt telefoane noi, care nu au fost niciodata pornite sau folosite, dar nu au accesorii incluse in pachet, doar cheita sim. Telefoanele WKL sunt telefoane noi, care pot sa fie folosite in orice retea de telefonie mobila, dar au logoul unui operator in telefon sau pe cutia acestuia. Telefoanele reconditionate sunt ca noi, de cele mai multe ori nu iti dai seama ca nu sunt noi, dar nu au accesorii in cluse in pachet, decat cheita sim. Pana de putin timp am comercializat doar produse noi - sigilate, insa piata cere si produse reconditionate, iar noi ne-am facut temele si am cautat fabrici profesionale care se ocupa cu reconditionarea telefoanelor si a tabletelor si am decis sa listam si aceste produse. Prin cumpararea unui telefon reconditionat, impactul CO2 asupra mediului se reduce, in decurs de 1 an, cu 29%. Astfel, achizitia unui smartphone reconditionat insemana 50 kg CO2 mai putin, cu pana la 20% mai putin CO2 si cu pana la 164 kg de materii prime mai putin decat cantitatea necesară pentru fabricarea unui smartphone nou.

Specificatii

  • Display: 7” touchscreen, 1024 x 600 resolution at 171 ppi, SD video playback, with IPS (in-plane switching) technology and advanced polarizing filter
  • Size: 220 x 161 x 25.8 mm
  • Weight: 456 grams
  • CPU & RAM: Quad-Core 1.3 GHz with 1 GB of RAM
  • Storage: 16 GB (9.4 GB available to user) of internal storage. Add microSD card for up to 512 GB of additional storage. Some apps may require that they are installed on internal storage. App or feature updates may impact available storage.
  • Battery life: Up to 7 hours of reading, browsing the web, watching video, and listening to music. Battery life will vary based on device settings, usage, and other factors such as web browsing and downloading content. Certain software features or apps may reduce battery life.
  • Charge time: Fully charges in approximately 4 hours using the micro-USB power adapter included in the box.
  • Wi-Fi connectivity: Single-antenna dual-band Wi-Fi. Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the dual-band 802.11a, 802.11b, 802.11g, or 802.11n standard with support for WEP, WPA, and WPA2 security using password authentication; does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) Wi-Fi networks. WiFi 6 (802.11 ax) is not currently supported.
  • 4G connectivity: N/A
  • Ports: USB 2.0 (micro-B connector) to connect to a PC/Macintosh computer, or to charge your device with the included power adapter; microSD slot for external storage
  • Audio: 3.5 mm stereo jack and integrated speaker
  • Sensors: Accelerometer
  • Camera specs: 2 MP front and rear-facing cameras with 720p HD video recording
  • Location services: Location-based services via Wi-Fi
  • Additional features: External volume controls, built-in Bluetooth with support for A2DP compatible stereo headphones, speakers, microphone, and LE accessories support

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota