AMAZON Kindle Paperwhite 2018 32GB Wifi Roz Plum
Produs nou, sigilat

AMAZON Kindle Paperwhite 2018 32GB Wifi Roz Plum

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 7.86 puncte = 7.86 lei (cashback)
Descriere produs
Ia-ti povestile cu tine, in orice colt al lumii!

Amazon iti pune la dispozitie noul ebook reader Kindle Paperwhite, care iti pune la dispozitie o multime de functii de care tu te poti bucura inca din primele secunde. Kindle Paperwhite dispune de un display de 6 inch, care este dezvoltat cu tehnologia E Ink Carta si lumina incorporata cu o densitate de 300 ppi.

Display-ul mai contine si o scala de 16 tonuri de gri si o tehnologie imbunatatita a fontului. Toate aceste functii si elemente duc la o lectura usoara, fara ca ochii tai sa fie afectati de o lumina inadecvata, care in cele din urma sa duca la o senzatie de oboseala a acestora. Un plus al acestui ebook este urmatorul: nu ai nevoie de niciun computer pentru a-ti descarca povestile, stirile sau noutatile mondene, deoarece Kindle Paperwhite este complet wireless.

Acesta dispune de un spatiu de stocare de 32 GB si spatiu nelimitat in cloud pentru intregul continut descarcat de pe Amazon. Noutatea acestui e-reader este faptul ca acum poti sa alegi oricand intre a citi sau a asculta povestile tale preferate, cu ajutorul functiei Bluetooth.

Daca iti doresti sa citesti in preajma piscinei sau pe malul marii, poti sa o faci fara nicio grija, deoarece Kindle Paperwhite este rezistent la apa, acesta fiind certificat IPX8.Cu o singura incarcare a bateriei, aceasta poate avea o autonomie de pana la 6 saptamani, iar cand nivelul acesteia a ajuns la limita, in doar 3-4 ore dispozitivul tau este complet incarcat.

Profita de un moment de relaxare perfect cu noul ebook Kindle Paperwhite.
  • Cod MemoX: 44410
  • Cod EAN: 840080510910
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Display: Amazon's 6” Paperwhite display technology with E Ink Carta and built-in light, 300ppi, optimized font technology, 16-level gray scale.
  • Size:  167 x 116 x 8.18 mm
  • Weight: 
  • System Requirements: None; fully wireless and doesn't require a computer to download content
  • On- Device Storage: 32 GB
  • Cloud Storage: Free cloud storage for all Amazon content
  • Battery Life: A single charge lasts up to six (6) weeks, based on a half hour of reading per day with wireless off and the light setting at 13. Battery life will vary based on light settings, wireless usage. Audible audiobook streaming over Bluetooth will reduce battery life
  • Charge Time: Fully charges in approximately 4 hours from a computer via USB cable or fully charges in less than 3 hours with a 5W USB power adapter
  • Wi-Fi Connectivity: Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b, 802.11g, or 802.11n standard with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication or Wi-Fi Protected Setup (WPS)
  • Accesibility Features: VoiceView screen reader, available over Bluetooth audio, provides spoken feedback allowing you to navigate your device and read books with text-to-speech (available in English only). Kindle Paperwhite also includes the ability to invert Black and White, adjust font size, font face, line spacing and margins
  • Content Formats Support: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, PMP through conversion; Audible audio format (AAX)
  • Waterproofing: Waterproof (IPX8), tested to withstand immersion in 2 meters of fresh water for 60 minutes

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Eduard
18 May 2020
AMAZON Kindle Paperwhite 2018 32GB Wifi Roz Plum

Este foarte relaxant