Kindle Kids Edition 8GB Roz
Produs nou, sigilat
Kindle Kids Edition 8GB Roz
Produs nou, sigilat
620.90 Lei
527.90Lei
TVA inclus
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Editia pentru copii Kindle este conceputa pentru tinerii cititori si include un Kindle (a 10-a generatie) si o coperta colorata potrivita pentru copii.

Setati-va obiective educationale si gestionati continutul cu un control parental usor de utilizat. Parintii pot vedea progresul lecturii copilului lor pentru fiecare carte si pot urmari realizarile de citire pentru fiecare zi. Intrucat Kindle Kids Edition este conceput doar pentru lectura, nu are acces la Internet sau la retelele sociale.

Cu Audible, Kindle Kids Edition permite copilului dvs. sa comute fara probleme intre citire si ascultare prin difuzoare sau casti Bluetooth.  De asemenea, editia pentru copii Kindle include instrumente pentru a ajuta tinerii cititori sa faca fata cartilor mai dificile. De exemplu functia Vocabulary Builder creeaza carduri flash care pot fi utilizate pentru a invata definitiile anumitor cuvinte cautate si modul lor de utilizare in anumite contexte.

  • Cod MemoX: 48150
Disponibil la furnizor
Livrare estimata 7 zile
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Extinde garantia
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 16 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti
Informatii despre produs
Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza. Meniul e presetat in limba engleza si are toate limbile internationale. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, un manual de instructiuni in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Specificatii
  • Display: Amazon's 6” display technology with next generation e-paper and built-in light, 167 ppi, optimized font technology, 16-level gray scale.
  • Size: 162 x 119 x 14 mm
  • Weight: 288g
  • On-Device Storage: 8 GB; holds over a thousand Amazon Kids+ (FreeTime Unlimited) books.
  • Cloud Storage: Free cloud storage for all Amazon content.
  • Battery Life: A single charge lasts up to four (4) weeks, based on a half hour of reading per day with wireless and Bluetooth off and the light setting at 13. Battery life will vary based on light settings, wireless usage. Audible audiobook streaming (coming soon) over Bluetooth will reduce battery life.
  • Charge Time: Fully charges in approximately 4 hours from a 5W power adapter or computer via USB cable.
  • Wi-Fi Connectivity: Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b, g, or n standards with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication or Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota