AMAZON EBook Kindle Glare

AMAZON EBook Kindle Glare

Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs
O carte electronica cu un display de 6 inci, cu tehnologia Pearl e-paper incorporata si cu caractere optimizate. Culori monocrome, cu 16 nivele de gri, de la alb deschis, pana la gri inchis. Are dimensiuni cuprinse intre 169 mm x 119 mm x 10.2 mm si o greutate de 191 de grame. Poate memora mii de carti, avand capacitatea de stocare de 4 GB. Dupa o singura incarcare, dispozitivul are o autonomie de cateva saptamani. Terminalul se incarca complet, de la PC printr-un cablu USB, in aproximativ 4 ore. Nu are incorporata lumina, filele se deruleaza cu degetul prin ecranul tactil capacitiv si dispune de conectivitate la Wi-Fi.
  • Cod MemoX: 98377
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza. Meniul e presetat in limba engleza si are toate limbile internationale. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, un manual de instructiuni in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Display

  • Amazon’s 6" display with Pearl e-paper technology, 167 ppi, optimised font technology, 16-level grey scale

Size

  • 169 mm x 119 mm x 10.2 mm

Weight

  • 191 grams

System Requirements

  • None; fully wireless and doesn't require a computer to download content

On-Device Storage

  • 4 GB; holds thousands of books

Cloud Storage

  • Free Cloud storage for all Amazon content

Battery Life

  • A single charge lasts up to four weeks, based on half an hour of reading per day with wireless off. Battery life will vary based on wireless usage

Charge Time

  • Fully charges in approximately 4 hours from a computer via USB cable

Wi-Fi Connectivity

  • Supports public and private Wi-Fi networks or hotspots that use the 802.11b, 802.11g or 802.11n standard with support for WEP, WPA and WPA2 security using password authentication or Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota