FITBIT Flex Wireless Bleumarin Bratara Fitness
Produs nou, sigilat

FITBIT Flex Wireless Bleumarin Bratara Fitness

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.36 puncte = 4.36 lei (cashback)
Descriere produs
Acest dispozitiv subtire si stilat este mereu alaturi de tine. Pe timpul zilei, iti inregistreaza pasii parcursi, distanta si caloriile arse. Noaptea iti observa calitatea somnului si te trezeste usor dimineata. Te uiti doar la afisajul luminos ca sa vezi daca ti-ai atins obiectivele. Fitbit Flex iti permite sa iti stabilesti obiective si utilizeaza luminite LED pentru a-ti arata daca te apropii de atingerea lor. Fiecare luminita reprezinta 20% din obiectivul tau. Tu alegi - pasi, calorii sau distanta. Afisajul este asemanator unei tabele de marcaj, provocandu-te sa fii mai activ cu fiecare zi. Flex monitorizeaza: pasi, distanta parcursa, calorii arse, intensitatea activitatii, minute, ore, calitatea somnului. Dotat cu accelerometru Fitbit de ultima generatie, Flex isi face calculele pe baza profilului tau personal, reflectandu-ti statusul propriu, si nu o medie generala. Flex nu doarme niciodata, nici macar atunci cand o faci tu. Poarta bratara toata noaptea si iti va monitoriza calitatea somnului. Iti va arata cat de mult ai dormit si de cate ori te-ai trezit astfel incat sa iti dai seama ce trebuie sa faci ca sa te odihnesti mai bine. Flex are, de asemenea, o alarma silentioasa care vibreaza usor pentru a te trezi atunci cand doresti, fara a-ti deranja partenerul. Flex este partenerul ideal. Se potriveste perfect incheieturii mainii tale pentru ca tu sa o poti purta tot timpul. Este rezistenta la apa si iti aminteste cand trebuie sa te misti. Sincronizeaza automat datele tale cu cele din PC, Mac si multe dispozitive iOS si telefoane Android, fara a fi nevoie de cabluri sau butoane. Acest lucru iti ofera acces in timp real la statusurile din panoul tau de comanda Fitbit, pe toata durata zilei. Flex functioneaza si cu o selectie de dispozitive Android cu NFC, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti atingi bratara de dispozitiv pentru a-ti lansa statusurile Fitbit. Bratara vine cu instrumente online gratuite si o aplicatie mobila care iti permit sa iti stabilesti obiective si sa iti urmaresti progresul cu ajutorul unor grafice si tabele uimitoare. Monitorizaza-ti mesele, antrenamentele si afla totul despre starea ta de sanatate. Afland cat de aproape esti de atingerea obiectivelor, iti va da motivatia necesara sa le atingi si sa tintesti mai sus. Vei fi laudat si motivat prin intermediul medaliilor Fitbit pentru realizarile zilnice, saptamanale sau chiar pe lunga durata. De fiecare data cand atingi un obiectiv sau uimesti prin performanta, vei primi o medalie. Dar va trebui sa muncesti pentru ea. Provoaca-ti prietenii si familia si intra in competitie pe Fitbit.com.
  • Cod MemoX: 127196
  • Cod Producator: FB401NY-EU
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota