SANDISK One S2 Scuter Electric
Produs nou, sigilat

SANDISK One S2 Scuter Electric

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Segway Ninebot One S2 este un vehicul electric inovator, perfect pentru plimbarile in oras. Acesta are forma unei roti si dispune de doua suporturi pentru plasarea picioarelor.

Controlul se realizeaza usor, intrucat scuterul se adapteaza perfect miscarilor tale. Viteza maxima de deplasare este de 18km/h, iar autonomia maxima este de 15km, dar aceasta poate varia in functie de greutatea utilizatorului, temperatura ambientala, conditiile suprafetei de rulare sau alti factori. Aplicatia Ninebot, disponibila in App Store si Google Play, te va ajuta sa personalizezi si mai mult experienta. Astfel, poti seta diverse efecte luminoase, chiar si afisarea bateriei prin LED-uri de diverse culori.

Circuitul electric al vehiculului One S2 este inchis ermetic si dispune de IP54 impotriva conditiilor nefavorabile meteorologice, cum ar fi ploaia sau noroiul. Poti sa folosesti vehiculul atat in interior cat si in exterior si poti urca si o panta de maxim 15 grade. Cantarind doar 10,5 kg, este extrem de usor de transportat si datorita dimensiunilor reduse, incape cu succes in portbagajul masinii.

Segway Ninebot One S2 este mai mult decat un transportor electric, este o modalitate distractiva de a te deplasa, cu ajutorul careia vei atrage toate privirile.

  • Cod MemoX: 166549
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Max speed: 24km/h
  • Net weight: 11.4 kg
  • Dimension: 448x419x182 mm

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota