INTERPHONE Sistem de comunicare Wireless Double
Produs nou, sigilat

INTERPHONE Sistem de comunicare Wireless Double

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 8 puncte = 8 lei (cashback)
Descriere produs

Sistemul de comunicatie Double F3MC de la Interphone contine doua dispozitive, care iti permit sa ramai conectat in timp ce calatoresti cu motocicleta.

Fiecare se monteaza pe casca, rapid si usor si utilizeaza cea mai noua tehnologie Interphone de comunicare. Astfel, dispozitivul se poate conecta prin Bluetooth la smartphone-ul tau pentru ca tu sa poti sa preiei apeluri telefonice, sa asculti muzica sau sa primesti indicatii GPS. De asemenea, poti folosi cele doua dispozitive pentru a facilita comunicarea intre conducator si pasager prin Intercom. Butoanele de control sunt plasate astfel incat sa iti fie usor sa realizezi orice setare, chiar daca porti manusi, iar indicatiile vocale usureaza semnificativ intreaga experienta. In plus, tehnologia AGC ajusteaza automat volumul sunetelor, in functie de nivelul galagiei.

Dispozitivele sunt certificate IP67, fiind rezistente la apa si murdarie. Bateria rezista 12 ore de vorbit non-stop si 700 de ore in mod stand-by. Cu un design compact,dispozitivele Interphone F3MC sunt un accesoriu extrem de util pentru pasionatii de motociclete.

  • Cod MemoX: 149034
  • Cod EAN: 8018080204623
  • Cod Producator: INTERPHONEF3MCTP
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Cristian
13 December 2017
INTERPHONE Sistem de comunicare Wireless Double
Foarte multumit

Acesta este un produs excelet pentru comunicare pilot-pasager. Bateria are o autonomie multumitoare, calitatea sunetului este excelenta si conexiunea se realizeaza foarte usor atat in intercome cat si cu alte dispozitive (GPS, telefon). Recomand cu incredere.