XIAOMI Incarcator Auto Roidmi 2XUSB, Fast Charge 3.1A, Bluetooth 4.0 FM Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI Incarcator Auto Roidmi 2XUSB, Fast Charge 3.1A, Bluetooth 4.0 FM Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.6 puncte = 1.6 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi ofera solutii inteligente care iti simplifica viata. Incarcatorul auto Roidmi este un bun exemplu in acest sens, intrucat iti pemite sa iti incarci gadget-urile si in acelasi timp sa asculti muzica.

Incarcatorul dispune de doua porturi USB, astfel ca vei putea sa incarci doua dispozitive in acelasi timp, cu o viteza maxima de 3.1 A, unul dintre porturi beneficiind de 2.1 A si celalalt de 1 A. Astfel, poti folosi portul cu amperaj mai ridicat pentru a-ti incarca telefonul, iar celalalt port este perfect pentru alte dispozitive care nu necesita o intensitate a curentului la fel de mare, precum o camera de bord. Acest accesoriu se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau si iti permite sa asculti muzica stocata in telefon direct la sistemul audio din masina. Conecteaza incarcatorul la  suportul de bricheta al masinii, porneste Bluetooth-ul in telefon, conecteaza-te, si apoi seteaza radio-ul pe frecventa 96.4. Odata ce conectarea este realizata, poti selecta orice melodie din smartphone-ul tau si aceasta se va auzi in casetofonul masinii.

Incarcatorul Xiaomi dispune de LED-uri pentru a-ti fi usor sa conectezi dispozitivele chiar si in intuneric. Acesta are un design compact si modern, fiind accesoriul perfect pentru persoanele care calatoresc des.

  • Cod MemoX: 150782
  • Cod Producator: BFQ01RM
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Input parameter: 12-24V
  • Output parameter: 5V 2.4A,3.1A
  • Output power: 15.5W
  • Output port: Double USB port
  • Bluetooth version: Bluetooth 4.0
  • FM frequency: 87.5-108MHz

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota