TESLA Senzor Wireless Pentru Usi Si Geamuri
Produs nou, sigilat

TESLA Senzor Wireless Pentru Usi Si Geamuri

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2.2 puncte = 2.2 lei (cashback)
Descriere produs

Senzorul wireless DS2300 de la Smanos este potrivit pentru orige geam, usa sau obiect cu sistem de inchidere-deschidere, functionand ca un sistem de securitate aditional. Kit-ul contine un magnet si un transmitator, care trebuie atasate in felul urmator: transmitatorul pe tocul usii sau al geamului, iar magnetul pe usa sau geam.

Senzorul transmite un semnal la panoul de control, care declanseaza alarma atunci cand magnetul se indeparteaza cu mai mult de 20mm de transmitator. Din aceasta cauza, este foarte important ca senzorul sa fie instalat pe usi/geamuri cu rama mai mica de 20mm. Acest senzor se instaleaza foarte usor, transmitatorul si magnetul se lipesc de suprafata dorita, iar apoi se conecteaza la panoul de control.

Senzorul este compatibil cu orice kit de alarma de la Smanos si are o raza operationala de 80m. Durata de viata a bateriilor este de pana la un an, iar LED-urile instiinteaza utilizatorul atunci cand bateria este slaba. Cu un design compact si discret, senzorul wireless de la Smanos este ideal pentru securizarea geamurilor si usilor externe, asigurand protectia locuintei tale.

  • Cod MemoX: 145359
  • Cod Producator: DS2300
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota