FIBARO Sistem Inteligent Cu Senzor De Miscare Si Temperatura
Produs nou, sigilat

FIBARO Sistem Inteligent Cu Senzor De Miscare Si Temperatura

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
Descriere produs

Inspirat din vigilenta unor ochi de pisica, Fibaro a creat cel mai mic senzor de miscare din lume.

Acesta are un camp vizual extins, fiind capabil sa inregistreze si cele mai mici detalii. Pentru instalare, trebuie sa configurezi senzorul cu unitatea centrala Z Wave (nu este inclusa) si sa il plasezi in orice colt al camerei doresti. De asemenea, descarca aplicatia Fibaro, disponibila in App Store si Google Play, pentru a realiza comenzile direct de pe smartphone. Astfel, vei avea parte de o monitorizare detaliata, inregistrand si cea mai usoara miscare. In plus, acest dispozitiv are inclusi inca trei senzori suplimentari, pentru masurarea temperaturii ambientale, intensitatea luminii si a vibratiilor. Daca alegi sa plasezi cate un senzor de ambele parti ale unui intrari, acesta va monitoriza exact numarul de persoane care au intrat in casa sau intr-o anumita camera. Aceasta functie este cu adevarat utila in cazul in care ai un copil adolescent si doresti sa-i monitorizezi vizitele sau ora de intoarcere acasa.

Fiind un dispozitiv smart, sistemul Fibaro iti invata obiceiurile si se adapteaza pentru a-ti face viata cat mai frumoasa. Astfel, acesta poate sa ajusteze temperatura in functie de ora la care te trezesti sau atunci cand te intorci de la birou. In plus, inregistrand si cele mai mici vibratii, senzorul detecteaza si cutremurele si te alerteaza in cazul unui pericol. Senzorul functioneaza cu o baterie care rezista pana la trei ani. Fara fire, fara o instalare anevoioasa, ai posibilitatea de a plasa senzorul oriunde doresti.

Fibaro este un sistem integrat, care functioneaza cel mai bine atunci cand conectezi mai multe tipuri de senzori. Astfel, daca ai si un senzor pentru usi/geamuri si ai plecat de acasa uitand sa incui usa, senzorul de miscare detecteaza lipsa miscarii, transmite comanda catre unitatea centrala, iar aceasta incuie automat usile/geamurile. In plus, iti va trimite si o notificare pentru a te anunta cu privire la acest lucru.

Avand forma unui ochi de pisica si o pupila multicolora LED, senzorul isi poate schimba culoarea in functie de temperatura. Cea mai avansata tehnologie Fibaro in materie de supraveghere este integrata intr-un dispozitiv care masoara doar 44 mm. Astfel, este un gadget cu adevarat inovator, avand utilitatea maxima pentru siguranta si confortul casei tale.

  • Cod MemoX: 153296
  • Cod EAN: 5902020528258
  • Cod Producator: FGMS-001
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Power supply: CR123A battery, 3.6 VDC
  • Recommended installation height: 2,4m
  • Operational temperature: 0-40° C
  • Measured temperature range: -20 to 100º C
  • Temperature Measuring Accuracy: 0,5o C (within 0o C-40º C range)
  • Light intensity measuring range: 0-32000 LUX
  • Radio protocol: Z Wave
  • Radio frequency: 869 MHz EU;
  • Range: up to 50 m outdoors up to 30 m indoors (depending on terrain and building structure)

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota