XIAOMI Townew Cos De Gunoi Inteligent Alb
Produs nou, sigilat

XIAOMI Townew Cos De Gunoi Inteligent Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2.3 puncte = 2.3 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi Townew este un cos de gunoi inteligent cu o dimensiune redusa de 24 x 31 x 40 cm si o capacitate limitata de 15.5 l.

Cosul are un design minimalist si este prevazut cu un senzor inteligent, care va detecta orice miscare de la o distanta de pana la 35cm si va deschide automat capacul. Aceasta este o functie utila in diverse situatii dar nu este singura functie inteligenta. Cosul de gunoi Xiaomi Townew are un sistem de inchidere etansa pe care majoritatea dintre noi il vom aprecia. Mirosurile neplacute care vin din cosul de gunoi pot fi o problema serioasa in casa. In plus, vor atrage muste si alte insecte, ceea ce va inrautatii situatia. Cosurile de gunoi standard, in general, fac o treaba foarte buna pentru depozitarea gunoiului, dar adesea nu reusesc sa mentina mirosurile inchise. In acest sens, mecanismul de inchidere etansa a cosului Xiaomi Townew este un plus major. O optiune mult mai interesanta este ambalarea automata a gunoiului. Cosul de gunoi te va avertiza prin intermediul unui LED cand sacul de gunoi este plin, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe buton iar acesta va sigila automat gunoiul astfel incat sa nu trebuiasca sa va murdariti mainile. Dupa ce gunoiul este complet sigilat, capacul se deschide automat si o sonerie va va avertiza sa duceti gunoiul. Procesul de sigilare dureaza aproximativ 15 secunde. In timp ce scoateti sacul de gunoi, cosul inteligent va pune automat un sac nou. Acesta este prevazut cu o rezerva de saci de gunoi foarte rezistenti, cu o capacitate mare de depozitare.

Cosul este alimentat de o baterie reincarcabila de 2000 mAh are dupa o incarcare completa ofera o utilizare de pana la 35 de zile. Multumita designului sau simplu si elegant cosul de gunoi se potriveste in orice decor deci este potrivit pentru hoteluri, sali de conferinta, birouri, magazine, sali de expozitii, living sau baie.  

  • Cod MemoX: 200309
  • Cod EAN: 6971738230011
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Voltage: 12V
  • Material:  PP
  • Charging Time: 10H
  • Color:  White
  • Battery: Built-in Li-ion battery 2000 mAh
  • Weight : 3.5kg

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Victor
19 April 2021
XIAOMI Townew Cos De Gunoi Inteligent Alb
Imi place

Este un produs de efect dar mai putin util pt noi pe deoarece fetita se joaca cu el tot timpul :).... Dezavantaj: rezerve pungi!


Adrian
4 September 2019
XIAOMI Townew Cos De Gunoi Inteligent Alb
Este UTIL (depinde cat de repede termini pungile)

Este de efect si util dar pe fondul limitarii in debitare a rezervorului de alimentat pungi menajere, recomand folosire la firma, unde din activitati se aduna cantitati relativ mici de gunoi. Asteptam aprovizionare si cu REZERVE PUNGI!!!


Sebastian
6 August 2019
XIAOMI Townew Cos De Gunoi Inteligent Alb
Misto

imi place mult cosul de gunoi dar singura problema este lipsa rezervelor de pungi.