XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Produs nou, sigilat

XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 20.3 puncte = 20.3 lei (cashback)
Descriere produs

Aspiratorul Xiaomi Roborock este un dispozitiv portabil, inteligent de uz casnic, care poate fi ajutorul tau in curatarea casei. Comparativ cu modelul anterior, MiJia Roborock a devenit mai eficient si rapid, cu o capacitate imbunatatita a bateriei.

Mijia Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 combina doua functii care iti vor permite, in primul rand, sa aspiri podeaua si dupa aceea sa o speli. Datorita rezervorului bionic incorporat, acest dispozitiv poate absorbi apa si asigura o curatare eficienta. Pensula principala cu peri de tip V (viteza de rotatie este de 1350 rotatii pe minut), impreuna cu periile in forma de Z din lateral (viteze de rotatie de 330 rotatii pe minut) asigura o curatare extrem de eficienta. Pentru o astfel de curatare MiJia Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 este echipat cu un rezervor special de apa.

Aspiratorul Xiaomi Roborock a fost construit pentru a fi usor de utilizat, fara efort si fara probleme de instalare. Apa din rezervor hidrateaza materialul din microfibra pentru a putea spala podeaua fara efort. In acest regim, dispozitivul poate functiona aproximativ 40-50 de minute. Sistemul inteligent functioneaza conform principiului bionic al plantelor si controleaza apa de la sine. Aspiratorul Xiaomi este prevazut, de asemenea cu un sistem special de distanta prin laser, care permite monitorizarea zonei inconjuratoare (unghiul de vizualizare este de 360 ??de grade) si cartografiere interioara folosind algoritmul SLAM. Astfel Roborock se poate deplasa cu usurinta prin casa pentru a-si indeplini sarcinile.

Mijia Vacuum Cleaner 2 se conecteaza la telefone prin WiFi si se sincronizeaza prin aplicatia speciala Mijia. Astfel vei putea vedea harta casei sau apartamentului tau si selectand zona dorita vei putea trimite aspiratorul sa curete acea locatie.  Mai mult decat atat, dispozitivul poate planifica singur ruta de curatare. Aplicatia iti permite sa vizualizezi procesul de curatare, sa setezi timpul de curatare, sa actualizezi sistemul sau chiar sa alegi un nume pentru robotul tau.

Pentru a oferi o curatare fara coliziuni, dispozitivul are 13 senzori incorporati, inclusiv LDS. Sistemul de senzori este imbunatatit cu tampon moale care ajuta la protejarea aspiratorului impotriva accidentelor cu mobila. Senzorul suplimentar de perete pastreaza intotdeauna dispozitivul la o distanta de 10 mm de perete. Daca dispozitivul este ridicat, se va activa senzorul de cadere special si se va opri functionarea aspiratorului. Acest model de aspirator poate trece cu usurinta peste obstacolele de aproximativ 2 cm iar puterea de aspirare a fost imbunatatita si este de aproximativ 2000Pa.

Orice proces de curatare, in special cu un aspirator, poate provoca o situatie neplacuta, cum ar fi ruperea motorului cauzata de parul introdus in el. Pentru a evita aceasta situatie peria principala, rotile si peria laterala au un design special conceput care nu permite acumularea parului. De asemenea, ajuta la protejarea dispozitivului impotriva supraincalzirii.

Baza de incarcare are o protectie impotriva supratensiunii si a scurtcircuitului. Acest dispozitiv inteligent poate intelege cand nivelul bateriei este scazut si va gasi (utilizand 2 senzori laser) statia de incarcare de la sine. Bateria de 5200mAh confera o utilizare de aproximativ 2,5 ore si este egala cu curatarea a 250mp.

  • Cod MemoX: 187488
  • Cod EAN: 6970995780222
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Suction (pa): 2000pa
  • Rated voltage: 14.4V
  • Rated power: 58W
  • Features: Suction, sweep, mopping
  • Batteries type: Li-ion
  • Battery capacity: 14.4V / 5200mAh
  • Working time: 2.5 h
  • Wireless connections: Wi-Fi
  • Charging dock: Dimensions 151mm x 130mm x 98mm
    Rated power 42W
    Rated Input 100 — 240V ~
    Rated output 20V 1.8A
    Rated frequency 50 / 60Hz
  • Weight: 3,5kg

Review-uri (11 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.73 (11 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Bogdan
6 October 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Super

Foarte util si usor de folosit.merita toti banii


Cristian
28 September 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock

5*****


Emanuel
25 May 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Excelent

Merita fiecare banut.


codrin
4 May 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Bun

Daca aveti animale de companie este un must have. Nu stim insa cum sta la fiabilitate si service, daca e in stare cineva sa-i faca service daca se strica ceva. Consumabile cam scumpe, nu se gaseste acumulator de schimb. Sa speram ca are viata. Ca produs e bun, curata bine, mapeaza bine spatiul, mopul e doar de intretinere si refresh. Din pacate aplicatia este la jumatate fata de potential, nu retine harta, mapeaza spatiul de fiecare data de la zero daca nu se foloseste zone cleanup care a fost gandita doar sa revina robotul in anumite locuri unde consideram ca nu a curatat bine si la urmatorul start sau start programat mapeaza spatiul din nou ceea ce e cam sub potential daca tot face o harta a spatiului de curtat sa nu o poti salva.


Ana
24 April 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Bunicel

Pro: urca peste prag inalt,mie mi-a urcat si peste cadrul de pat si a facut curat sub el. Mopul sterge bine,in sensul ca am curatat cu mop normal dupa el si mi-a ramas mopul alb. In general curata tot,mai greu in colturi,dar e de inteles. Consta: functia mop e un pic slabuta, daca ai pete uscate pe parchet trebuie sa le scoti singur.


Apostol
29 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Recomand

Pro: - aspira si spala pe jos singur - poti sa il pornesti de la distanta - nu cade pe scari Contra: - are nevoie de spatiu destul de mare (pentru mine) unde sa se "parcheze" - trebuie mutata sursa la etaj/la parter - nu trebuie mutat manual in alt loc daca e pe pauza, nu stie sa se intoarca la sursa daca il muti Per total un produs super pentru cei care nu vor sa piarda vremea cu curatenia


Stefan
27 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Foarte multumit

+ bateria tine f mult (o aspirare in toata casa + 1 mopping bateria ajunge la 60% (32+32 mp ca restu e mobila) + aspira f bine toata casa, da la o parte obiectele mici din calea lui + nu se loveste brutal de corpuri, de mobilier, le detecteaza din timp, de obicei stie sa se descurce din cabluri + cartografiaza toate spatiile in care poate sa ajunga sa aspire/mopping, il poti vedea in aplicatie ce traseu a avut, in ce camere a aspirat, daca a terminat (trebuie doar sa lasi usile deschise unde vrei sa aspire, "clean" din aplicatie poate fi folosit atat pt aspirat cat si mopping, depinde daca are sau nu instalat rezervorul cu laveta/mop) + urca pe covoarele care nu au fir lung, am unu de lana pe care reuseste sa-l aspire + mopping folosind o pelicula f fina de apa, este de intretinere + se poate programa sa inceapa curatenia in ce zile vrem, se poate porni oricand din aplicatie indiferent unde esti + se poate seta din aplicatie cleaning type - de la quiet/balanced la turbo (eu il folosesc pe balanced) + se poate seta carpet mode: on - pt a detecta covoarele si a aspira mai eficient - nu poate urca / se incurca in covoarele cu fir lung (mai ales in cele cu fir lung si subtire - in care s-a si blocat, un brat de la perie rotativa s-a rasucit pana a fost deformata) - petele vechi de pe gresie nu le va scoate mopul, este de intretinere, recomand o curatenie generala inainte de a pune aspiratorul/mopping iar casa se va pastra curata (eu il pun zilnic sa aspire + mop) Recomandare: ii urmaresti traseul primele dati, observi ce probleme are, de ce se impiedica etc, apoi il poti programa sa inceapa singur. Per total eu zic ca merita 100% investitia, pentur cei cu multe covoare - eu mai degraba renunt la el decat la robotel


VLAD
6 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Un produs de exceptie

Am achizitionat aspiratorul de aproximativ 1 luna. Inca din prima zi l-am pus la treaba fara sa il menajez. Aplicatia iti da informatiile de care ai nevoie si operarea lui este foarte simpla. Ca si puncte forte pot spune ca are un sistem foarte inteligent (peste iRobot) de mapare si curatire. Incepe prin a face un anume perimetru, dupa care trece la curatarea sistematica a interiorului acelui perimetru. Daca intr-o camera nu a facut intreg perimetrul, nu va faceti griji, revine si continua unde a ramas. Bateria este foarte buna, la mine aspira aproximativ 30 mp in 30 de minute, si foloseste cam 15% din bateria lui de 5500 mA, adica mai putin decat consuma telefonul mobil intr-o zi. Initial ma gandeam ca se loveste cam prostesc de mobila din casa, insa in partea din fata are un "bumper" cu care atuinge foarte usor si da imediat inapoi nefacand daune in cazul in care ai mobila ce se zgarie usor. Eu personal l-am setat ca in fiecare zi la o anumita ora sa curete prin casa, iar de cateva zile l-am pus sa si spele si pot spune ca sunt multumit de ceea ce face, avand in vedere ca e un aspirator cu o functie secundara de spalare. In casa e mai putin praf si asta e datorat acestui robotel. Il recomand.


Lorand
5 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Super multumit !

O investitie foarte buna , isi face treaba de minune . Nu stiu cum am trait fara asa ceva pana acum . Bateria tine mult . In 47 de minute a aspirat o suprafata de 45m patrati . Aspira chiar bine are mai multe trepte, 4 la numar. Functia de mob este utila pentru mentinerea curata a parchetului/gresiei. Se poate controla usor de pe telefon , aplicatie f ok si simpla , senzorii robotului sunt f buni , a fost peste tot unde incapea . recomand cu mare incredere


Andrei
5 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Tot ceea ce speram

Robotelul este varianta a doua a celor de la Mi! E foarte inteligent, curata foarte sistematic, toate camerele. Poate sa urce si pe covoare, se descurca. De asemenea foarte avantajos este faptul ca il pot programa sa porneasca cand sunt plecat de acasa , il gasesc la locul lui la incarcat si pe jos nici o firmitura, nici urma de praf :) Nu face miracole, nu curata praful de pe mobila, nu ajunge in orice coltisor, dar mentine casa destul de curata in timpul saptamanii, fara nici un pic de efort din partea mea.


Bogdan
5 March 2018
XIAOMI Aspirator Inteligent Roborock
Merita toti banii

Il am de 1 luna si l-am pus sa aspira in toata casa. Mi se pare foarte util. Curata peste tot are acces. Softul este foarte simplu de folosit. Nu am nimic sa ii reprosez.