XIAOMI Aspirator Fara Fir Roidmi F8 Alb
Produs nou, sigilat

XIAOMI Aspirator Fara Fir Roidmi F8 Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 23 puncte = 23 lei (cashback)
Descriere produs

Xiaomi Roidmi F8 este un aspirator fara fir, cu ajutorul caruia curatenia se realizeaza intr-un mod simplu si rapid.

Acesta are un motor DC cu putere 415W si 100.000 RPM, aspirand rapid murdaria. Structura de colectare cyclone multistage se coordoneaza impreuna cu motorul pentru rezultate exceptionale. In modul enhanced, volumul de aer ajunge la 1,100 L/min, in timp ce volumul de zgomot este de doar 75dB(A), astfel incat functionarea aspiratorului sa nu fie deranjanta pentru auz. Roidmi F8 are patru sisteme de filtrare, astfel ca de la par la praf si pana la alergeni si particule de 0.3 µ m, rata de purificare este de 99%. Avand functii avansate de eliminarea a bacteriilor, aspiratorul asigura o casa curata si igienizata.

Aspiratorul functioneaza cu o baterie care rezista pana la 55 de minute in modul standard, curatand o arie de pana la 350 de metri patrati. Bateria dispune de functie de protectie a temperaturii, protectie impotriva scurt-circuitelor si impotriva supra-incarcarii. Peria dispune de un LED discret, care lumineaza automat colturile intunecate din spatele canapelei, sub pat etc.

Roidmi F8 are un design practic, astfel ca poate fi folosit din pozitie verticala si poate fi adaptat in functie de zona de curatare. Astfel, poate fi utilizat si pentru curatarea masinii, aspirand praful, tesaturi si eliminand bacteriile. Roidmi F8 are un maner cu prindere sigura si porneste cu o simpla apasare de buton. Pentru incarcare, aspiratorul dispune de un dock care poate fi montat pe perete. Astfel, problema incarcarii si a depozitarii este solutionata cu o solutie 2-in-1.

Aplicatia Roidmi iti permite sa vezi puterea de aspirare si are chiar si functie de masurare a caloriilor arse in timpul aspirarii.

  • Cod MemoX: 194889
  • Cod EAN: 6970019140759
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Suction power: 115W
  • Rated power: 380W
  • Vacuum degree: 18500Pa
  • Lithium battery capacity: 2500 mAh
  • Long lasting battery: 55 minutes
  • Charging time: approx 2.5 hours
  • Noise level: 75dB
  • Weight: 2.5 kg

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Tudor
2 March 2019
XIAOMI Aspirator Fara Fir Roidmi F8 Alb
Aspiratorul e foarte eficient

Nu l-am achizitionat de la quickmobile, am zis doar sa las un review sa isi faca oamenii o parere, eu insumi cumparand produse doar dupa reviews si dupa filmulete de testare/comparatie de pe youtube . Are o putere de aspirare destul de mare, presiunea aerului fiind de 18500 Pa. In treapta 1 de aspirare puterea de 80W nu e foarte mare dar pe treapta 2 este suficienta pentru covoare cu par scurt si mediu (treapta 2 - 130W se poate actiona DOAR din aplicatie), treapta 3 e 180W. Eu il folosesc odata la cateva zile (de obicei mai mult de 10) deoarece am un robot Xiami Roborock2 cumparat de aici care e magic. La 10 zile-2 saptamani pornesc Roidmiul, aspir pe mobila, in spatii stramte unde nu ajunge robotul si dau si pe covoare (imi ia max 5 minute). La fel ca in cazul aspirarii cu Roborock ma mir de fiecare data de unde scoate atata praf din covoare. Ele arata impecabil cu ochiul liber, dar noi nu putem vedea ce se ascunde sub firele de par. Va speriati, un aspirator simplu fara perii rotative nu are nici o sansa sa va arate indiferent de putere. Periile Roidmi-ului si Robotului bat si perie covorul (paletele de plastic bat) in timp ce aspira,... E foarte eficient gandit. Initial am crezut ca va fi nevoie sa schimb constant periile intre ele (podea solida - covor) dar peria de covor face fata cu brio pe gresie sau parchet. Inca nu am folosit deloc peria pt podea solida, nu a fost nevoie (si mi-a fost lene sa schimb). Ca dezavantaje (dar nu mare) ar fi cutia mica de praf, faptul ca treapta 2 poti sa o selectezi doar din aplicatie din buton avand doar minim si maxim. Preferam sa fie fara aplicatie sincer si sa pot seta 3 trepte din buton,... cui ii pasa cate calorii ai ars cand faci curat? Bateria oricum ti-o arata pe leduri si filtrele doar le estimeaza.