FIBARO Telecomanda Casa Inteligenta Home Center Lite
Produs nou, sigilat

FIBARO Telecomanda Casa Inteligenta Home Center Lite

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 14.55 puncte = 14.55 lei (cashback)
Descriere produs

Home Center Lite este unitatea centrala a sistemului Fibaro. Toate comenzile se realizeaza prin intermediul aplicatiei Fibaro, disponibila in App Store si Google Play, care utilizeaza o interfata extrem de accesibila si interactiva.

Instalarea unitatii este extrem de simpla. In primul rand, trebuie sa conectezi antena inclusa, apoi sa conectezi unitatea la internet prin cablu Ethernet. Urmatorul pas este conectarea la o sursa de energie prin cablul inclus si pornirea unitatii. Descarca aplicatia Fibaro Finder pe laptop-ul tau pentru a gasi dispozitivul logat si astfel vei avea acces la panoul de control. Prima logare se realizeaza cu nume utilizator admin si aceeasi parola.

Ai posibilitatea de a personaliza fiecare functie si fiecare parte a sistemului, in functie de preferintele tale. Intrucat utilizeaza comunicarea wireless Z Wave, sistemul Fibaro nu necesita modificarea casei si este extrem de usor de instalat. Home Center Lite este echipat cu un procesor Cortex A8 si poate controla pana la 230 de dispozitive. In functie de senzorii pe care alegi sa-i conectezi, ai posibilitatea de a-ti transforma casa intr-un loc cat mai interactiv. Poti regla intensitatea luminii, incuia usa, controla televizorul si multe altele, folosind drept telecomanda smartphone-ul sau tableta ta. Atunci cand pleci de acasa sistemul opreste dispozitivele nefolosite si activeaza sistemul de alarma. In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si ruleaza scenarii preprogramate pentru pregatirea sosirii tale. Astfel, casa ta va fi transformata intr-un loc smart, primitor, care va fi pregatit complet pentru intoarcerea ta acasa. Tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa instalezi senzorii pe care-i doresti sa-i adaugi ca dispozitive in centrul de comanda.

Pe cat este de performant, pe atat este de discret. Home Center Lite are dimensiuni reduse si poate fi plasat oriunde doresti.

  • Cod MemoX: 153299
  • Cod Producator: FGHCL
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota