FIBARO Telecomanda Casa Inteligenta Home Center 2
Produs nou, sigilat

FIBARO Telecomanda Casa Inteligenta Home Center 2

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 30 puncte = 30 lei (cashback)
Descriere produs

Home Center 2 este centrul sistemului Fibaro, care controleaza prin wireless toti senzorii instalati.

Instalarea dispozitivului este extrem de usoara. Trebuie doar sa conectezi cablul de alimentare cu energie si cablul pentru Ethernet. Dupa aproximativ doua minute de la conectare, Home Center 2 este pregatit pentru a fi utilizat. Dispozitivul este setat sa obtina o adresa IP de la serverul DHCP. Pentru a avea acces la panoul de control, scrie adresa IP-ului in bara de adresa a browser-ului. Home Center 2 utilizeaza un procesor Intel Atom de 1,6 Ghz, fiind mult mai eficient si performant.

De asemenea, siguranta datelor este imbunatatita, intrucat fiecare Home Center 2 are propriul sau disc de recuperare, care detine un backup pentru intregul sistem, unic pentru fiecare gateway. Acest lucru aduce doua avantaje majore. In primul rand, persoanele neautorizare nu pot avea acces la sistem, iar in plus datele pot fi recuperate rapid dupa orice fel de eroare. Home Center 2 utilizeaza o grafica interactiva si iti permite controlul dispozitivelor conectate. In plus, scenariile pot fi create in functie de preferintele utilizatorului. Spre exemplu, scenariul "Ploaie" poate declansa urmatoarele comenzi: inchiderea ferestrelor, oprirea stropitorilor de gradina etc. Totul depinde de senzorii pe care i-ai instalat si de preferintele tale. O alta functie noua este localizarea geografica. Astfel, prin instalarea aplicatiei Fibaro, disponibila in App Store si Google Play, ai posibilitatea de a localiza rapid membrii familiei.

Home Center 2 este realizat din aluminiu solid si are un design modern. Astfel, poate fi plasat in orice colt al casei, fara sa incomodeze.

  • Cod MemoX: 153301
  • Cod EAN: 5902020528012
  • Cod Producator: FGHC2
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota