FIBARO Starter Kit Casa Inteligenta
Produs nou, sigilat

FIBARO Starter Kit Casa Inteligenta

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Fibaro Starter Kit este setul complet de care ai nevoie pentru a-ti transforma casa intr-un spatiu cu adevarat smart.

Acesta contine dispozitivul central Home Center Lite si cinci senzori. Astfel, kit-ul ofera senzorul pentru inundatie, senzorul de miscare, senzorul pentru usa/fereastra, senzorul de fum si priza inteligenta. Instalarea acestora se realizeaza extrem de usor, nu ai nevoie de metri intregi de cabluri sau de experienta unui instalator. Senzorii poti fi instalati pe orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator, usor si rapid. 

Unitatea centrala Home Center Lite functioneaza ca un centru de comanda, ajutandu-te sa controlezi toate functiile senzorilor Fibaro. Administrarea casei este facilitata de aplicatia Fibaro, disponibila pentru iOS si Android. Senzorul de miscare inregistreaza orice vizita neasteptata si te alerteaza cu privire la aceasta. Detectorul de fum inregistreaza si cea mai mica urma de fum, alertandu-te din timp in cazul posibilitatii unui incendiu. Senzorul pentru inundatie este de asemenea extrem de util, alertandu-te atunci cand exista scurgeri de apa. Datorita dimensiunilor reduse, acesta poate fi plasat oriunde ai nevoie. Senzorul pentru usi/geamuri este un senzor magnetic de contact care poate fi utilizat in doua moduri. Fie pentru a te anunta atunci cand cineva intra pe usa/geam, fie pentru a fi utilizat imprena cu un alt senzor pentru a crea diverse actiuni pre-programate, cum  ar fi aprinderea luminii atunci cand intri in casa. Priza inteligenta este un dispozitiv care poate fi aplicat in orice priza clasica si te ajuta sa monitorizezi consumul electric al electrocasnicelor tale. Aceasta are incorporat un inel LED care isi schimba culorile in functie de consumul de curent.

Astfel, setul Starter Kit de la Fibaro include cei mai importanti senzori de care ai nevoie pentru a te simti in siguranta acasa si pentru a te bucura de functii smart. In functie de preferintele tale, poti adauga alti senzori, care vor fi controlati prin intermediul aplicatiei. Singurele limite sunt cele ale imaginatiei tale!

  • Cod MemoX: 153288
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota