XIAOMI YI Dome U Camera Pro, Ultra HD Recording, Night Vision, Face Detection, Two-Way Audio, Motion Tracking, 360° Auto Cruise, Negru
Produs nou, sigilat

XIAOMI YI Dome U Camera Pro, Ultra HD Recording, Night Vision, Face Detection, Two-Way Audio, Motion Tracking, 360° Auto Cruise, Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2.54 puncte = 2.54 lei (cashback)
Descriere produs
Vizualizati fiecare eveniment cu o calitate super clara a imaginii 2K pentru a vedea exact ce se intampla in interiorul casei dvs. Imbunatatita cu 3 milioane de pixeli, rezolutie de pana la 2304 x 1296, pentru claritate in toate unghiurile si obiectiv cu deschidere mare F1.4 camera YI Dome Camera U Pro surprinde imagini detaliate chiar si in conditii de lumina slaba. Aplicatia YI Home (disponibila pe dispozitivele iOS si Android) va permite sa redati inregistrari sau sa va vizualizati casa in timp real.

YI Dome Camera U Pro are un senzor de imagine de inalta sensibilitate si afiseaza videoclipuri color chiar si in medii cu lumina slaba. Fiti cu ochii pe orice camera, zi si noapte cu lumina cu infrarosu de 940nm, cu o stralucire rosie invizibila, ce va permite voua si persoanelor dragi sa va odihniti fara deranj vizual.

Monitorizati-va casa la unghiuri de vizualizare orizontale de 350 ° si verticale de 63 °. Capturati orice actiune din diferite puncte cu aproape zero puncte oarbe. Concentrati-va pe o zona mica in detaliu datorita zoomului optic 4x.

Primiti alerte numai atunci cand conteaza! Detectarea umana alimentata de AI este mai avansata decat PIR-ul traditional sau detectarea miscarii. Cu noii senzori incorporati si tehnologia de detectare a omului de inalta precizie, puteti reduce alarmele "fals pozitive" cauzate de plante, animale sau insecte mici. De asemenea, puteti sa vedeti cu usurinta fetele capturate in alertele dvs. datorita cipul Senslab incorporat  care permite camerei YI Dome Camera U Pro sa detecteze rapid fetele si sa creeze un rezumat instantaneu al tuturor fetelor din videoclipul dvs., fara a fi nevoie sa vizualizati intregul clip.

Difuzorul si microfonul incorporat va permit sa interactionati cu membrii familiei si cu animalele de companie. O notificare instantanee va fi trimisa smartphone-ului dvs. atunci cand camera detecteaza plansul unui bebelus, latratul unui caine si orice alte sunete anormale, tinandu-va la curent cu ceea ce se intampla acasa de oriunde va aflati.

Camera YI Dome Camera U Pro a fost creata avand in vedere confidentialitatea. Pur si simplu rotiti capacul camerei pentru a activa "Modul de repaus" atunci cand doriti sa dezactivati capacitatea camerei de a inregistra. Dupa activarea "Modului de repaus", obiectivul camerei se va roti automat in interiorul carcasei pentru a va proteja intimitatea. Pentru a creste securitatea camerei, exista o optiune pentru a va proteja feedul cu protectie PIN. Cand este activata, aceasta optiune va solicita sa introduceti un cod PIN din patru cifre inainte de a va putea conecta la fluxul video al camerei.

Stocati-va datele si inregistrarile: local cu un card SD suplimentar (neinclus) sau in cloud. YI Cloud ofera inregistrare in bucla fara limita de stocare, astfel incat chiar daca camera dvs. este furata sau deteriorata, inregistrarile dvs. vor fi in continuare sigure si accesibile in cloud.
  • Cod MemoX: 54190
  • Cod EAN: 6970171177129
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Resolution (MAX): 1296p
  • Lens: Wide-Angle
  • Audio: Built-in Microphone and Speaker
  • Storage: Memory Card / YI Cloud
  • Enhancement: 3D Noise Reduction
  • Activity angle: Horizontal 350°, vertical 63°
  • Power Supply: 5V/1A
  • Supported Platforms: Android, iOS
  • Wi-Fi: 802.11b/g/n, 2.4GHz
  • Wireless Security: WEP/WPA/WPA2
  • Power Consumption: 3.5W
  • Camera Operating Temperature: -10° C - 50° C
  • What's in the box: YI Dome Camera U, Adaptor, Power Cable, Manual

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marcel
10 June 2021
XIAOMI Camera De Supraveghere YI Dome U Pro
Super

Functioneaza fara probleme, usor de activat si setat. Sunt multumit de acesta camera.