RING Sonerie Smart Cu Camera Video 720p Si Wi-Fi Maro
Produs nou, sigilat

RING Sonerie Smart Cu Camera Video 720p Si Wi-Fi Maro

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 10 puncte = 10 lei (cashback)
Descriere produs

Ring este o sonerie smart, cu numeroase beneficii pentru siguranta casei tale. Aceasta iti permite sa vezi direct pe smartphone cine suna la usa si de asemenea sa comunici cu persoana respectiva.

Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei Ring, care functioneaza pentru dispozitivele iOS, Android si Windows 10. Cu o camera care inregistreaza la 720p HD, vei vedea cat se poate de clar, atat ziua cat si noaptea, cine suna la usa. Iar microfonul bidirectional iti permite sa vorbesti, chiar daca tu nu te afli in casa. Practic, atunci cand o persoana suna la usa, tu vei primi apelul direct pe smartphone/tableta prin intermediul aplicatiei si vei putea raspunde chiar daca nu te afli in casa. Aceasta functie are un rol major in protectia casei, intrucat ofera impresia ca esti in casa. De asemenea, poti sa vezi tot timpul cine se afla pe proprietatea ta, daca se afla in zona de actiune a camerei incorporate.

Soneria este rezistenta la apa, asadar o poti folosi in orice anotimp. Instalarea se realizeaza extrem de usor, in aproximativ 5 minute, iar  in cutie vei gasi toate uneltele de care ai nevoie. In cazul in care nu ai o alta sonerie, Ring functioneaza cu o baterie reincarcabila, dar ai si posibilitatea de a o conecta la sonerie pe fir si in acest caz nu mai ai nevoie sa incarci bateria.

Cu soneria inteligenta Ring, este mult mai usor sa ai control asupra persoanelor care te viziteaza si sa iti protejezi casa.

  • Cod MemoX: 155270
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Power: Battery, Hardwired (8-24 VAC)
  • Connectivity: 802.11 b/g/n Wi-Fi connection @ 2.4GHz
  • Audio: Two-way audio with noise cancellation
  • Video: 720 Video, Night Vision, Motion Detection
  • Dimension: 12.65cm x 6.17cm x 2.21cm
  • Operating Conditions: -20°C to 48°C, Weather-resistant
  • Encryption: Bank-Grade
  • Field of View: 180 Degrees

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota