REALME Smart Camera 360 Vision, 24/7 Protection Alb
Produs nou, sigilat

REALME Smart Camera 360 Vision, 24/7 Protection Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.76 puncte = 1.76 lei (cashback)
Descriere produs
Asigurati-va ca afacerea sau casa dvs. este complet protejata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana cu viziune 360 °, inregistrare video 1080p, detectare inteligenta a miscarii si multe alte functii ale camerei RealMe! Configurarea sa este convenabila, in doar trei pasi: descarcati aplicatia Realme Link, porniti camera, deschideti aplicatia si sincronizati-o.

Camera de supraveghere inteligenta RealMe 360 ° prezinta ceea ce este cunoscut sub numele de tehnologia WDR, care permite o gama dinamica mai larga si ofera mai multa claritate in umbre. Deci, in conditii de lumina slaba, algoritmii de reducere a zgomotului 3D si inregistrarea de inalta rezolutie 1080p pot reduce zgomotul video si imbunatati calitatea imaginii, pastrand in acelasi timp mai multe detalii.

Vedeti fiecare detaliu pe timp de noapte si datorita iluminatorului cu infrarosu de 940 nm incorporat, care prezinta imagini clare in intuneric la o distanta de pana la 10 metri, fara a emite o lumina vizibila pentru a nu va deranja in timp ce dormiti si sa nu avertizeze posibili intrusi. In plus, functia Full Color in Low Light asigura pastrarea culorii in videoclip chiar si in medii cu lumina slaba.

Salvati videoclipurile 1080p non-stop timp de 14 zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un card de memorie de pana la 128 GB (se achizitioneaza separat). Realme Smart Camera 360 ° prezinta, de asemenea, noua generatie de tehnologie de codare video H.265, care face redarea video mai usoara si mai rapida. In mod similar, puteti economisi atat latimea de banda, cat si stocarea.

Camera Realme Smart 360 ° foloseste motoare duale pentru rotatie completa: sus, jos, stanga si dreapta. Unghiul de vizualizare orizontal poate atinge 360 ° astfel nu necesita instalarea mai multor camere in aceeasi instanta.  In plus, rotatia camerei este super-silentioasa.

O alta caracteristica minunata a camerei inteligente realme 360 ° este ca poate detecta anomalii in trei moduri diferite: prin voce, miscare si corpul uman. Camera va inregistra situatia anormala si va trimite o notificare instantaneu pe telefonul dvs. mobil prin intermediul aplicatiei realme Link.

In plus, camera inteligenta realme 360 ° accepta sunet bidirectional in timp real, astfel incat sa puteti comunica cu oricine se afla in spatele camerei. Ramaneti la curent si vorbiti cu cei dragi ori de cate ori aveti nevoie.

Nici nu va trebui sa va faceti griji cu privire la pierderea conexiunii la internet, deoarece camera Realme Smart 360 ° este echipata cu un cip Wi-Fi profesionist pentru transmiterea la nivel hardware a semnalelor Wi-Fi bidirectionale, facand transmisia semnalului mai stabila peste pe distante mari si compatibile cu diferite dispozitive. In cele din urma, camera de securitate realme incorporeaza un extender Wi-Fi pentru a imbunatati stabilitatea conexiunii la retea si pentru a o conecta la alte camere de securitate.

Confidentialitatea dvs. este, de asemenea, foarte importanta. Prin urmare, camera Realme 360 ° integreaza un comutator fizic de mascare a obiectivului si poate fi configurata si pentru hibernare in anumite momente de pe telefonul dvs. mobil.

Sunt acceptate doua moduri de instalare: inversat sau vertical.
  • Cod MemoX: 53470
  • Cod EAN: 6941399014879
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Resolution: 1920*1080
  • FOV: 105°
  • Power input:5V/1A
  • Encoding: H.265
  • Storage: MicroSD Card (128 GB Max)
  • Operating environment: 10°C~50°C
  • Dimensions: 114 x 71 x 65.8 mm
  • Weight: 190 g
  • Wireless connection: Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2.4 GHz
  • System requirement: Android 5.0 or iOS 9.0 or above (subsequent support for iOS)
  • Alarm Mode: Push notification by realme link
  • App: realme Link ( Android, the iOS version will follow)

Review-uri (2 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Crișan
27 September 2021
REALME Smart Camera 360 Vision, 24/7 Protection Alb

Recomand


Nicolae
2 June 2021
REALME Smart Camera 360 Vision, 24/7 Protection Alb
Recomand

Este o camera buna cu imagine clara. Foarte eficienta si usor de folosit. Recomand!